Американська акторка та продюсерка мексиканського походження Сальма Гаєк публічно звернулася до чоловіка-мільярдера в соцмережі. 57-річна зірка «Чорного дзеркала», «Фріди», «Вічних» та «Охоронця кілера» привітала французького підприємця Франсуа-Анрі Піно з днем ​​народження. 28 травня він відсвяткував 62-річчя.

Читайте також: Гвоздьова в білизні продемонструвала результати маммопластики

Номінантка на премію «Оскар» виклала в Інстаграм серію фотографій та відео з іменинником. На першому знімку Сальма та Франсуа-Анрі сиділи за столом на одному зі світських заходів. На наступних кадрах пара позувала на червоних  доріжках заходу Kering Women In Motion Awards та прем'єри фільму «Емілія Перес», які проходили в рамках Каннського кінофестивалю-2024.

«Благослови Бог день твого народження, любов моя. Дякую за нескінченне кохання та сміх, який ти приносиш мені щодня. Із днем ​​народження, мій король», — звернулася до Піно його знаменита дружина.

Нагадаємо, що Сальма та Франсуа-Анрі офіційно одружилися у День святого Валентина у 2009 році. Подружжя має 16-річну доньку Валентину.

Раніше ми писали, що Олена Кравець повернулася до Кривого Рогу і показала 85-річного батька.