Український відеоблогер та ведучий проєкту «Підкаст-терапія» Спартак Субота оголосив про заручини. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз 32-річна зірка Мережі повідомив, що освідчився моделі з Дніпра Єлизаветі Комар, яка молодша за нього на 8 років.

Читайте також: Зірка «Дітей шпигунів» Алекса Вега оплакує смерть дочки

Наречена «псевдопсихолога» засвітила розкішну каблучку на безіменному пальці. Судячи з знімків у профілі дівчини, Спартак попросив Єлизавету стати його дружиною під час відпочинку в одеському готелі, який знаходиться в історичній будівлі «Пасаж».

Раніше Субота говорив, що був два роки одружений з дівчиною на ім'я Анна родом з Луцька. Як довго блогер у стосунках із Комар, поки невідомо.

Спартак Субота одружується instagram.com/spartaksubbota, instagram.com/eliiiz.kom

Спартак Субота одружується instagram.com/eliiiz.kom

Нагадаємо, що навесні минулого року Спартак потрапив у скандал через неправдиві твердження про його медичну освіту. Він представив документи про те, що навчався в університеті Богомольця. Проте Міністерство освіти і науки України заявило, що дані про диплом магістра Суботи відсутні у реєстрі документів про освіту ЄДЕБО, а Свідоцтво про визнання в Україні іноземного документа про освіту МОН не видавало. Міністерство передало цю інформацію до Національної поліції з проханням перевірити можливе підроблення документів.

Раніше ми писали, що Вірастюк розповів про нову кохану та народження четвертої дитини.