Образи Дана Балана й Тіни Кароль кілька років тому обросли чутками про їхні близькі стосунки. "Роман" публічному молдованину й українці приписували під час їхньої співпраці на телешоу "Голос країни". Тоді ж у соцмережах з'явилися групи, які об'єднують фанів цих непідтверджених взаємин. Пізніше Дан Балан спростовував чутки, а Тіна Кароль воліла їх не коментувати.

Источник: instagram tina_karol

Тепер виконавець знову розбурхав старе.

Читайте також: Тіна Кароль у спокусливому образі розповіла, у чому полягає магнетизм жінки

Дан Балан зазначив у телеграмі, що його зв'язок із Тіною Кароль мав суто професійний характер. Та й, мовляв, вони не спілкуються вже кілька років. Ще Dan Balan звернувся до однієї з груп із побажанням не живити ілюзій щодо вигаданої історії.

"Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім'ю, друзів і близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов'язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже 2 роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які спрямовані на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу спільноту небезпечною для суспільства. Прокиньтеся й займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім'ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас залишилося щось добре".

Источник: Telegram

Співпраця Дана Балана й Тіни Кароль також вилилася в сумісний кліп на пісню "Додому".

Читайте також: "Чи то Роман": Гросу підіграла чуткам про своє особисте життя, показавши фото на коні

Раніше повідомлялося, що Кім Кардаш'ян показала себе в дитинстві, після чого користувачі затіяли суперечку.