Блогер-пліткар Богдан Беспалов із посиланням на інсайдерів повідомив, що популярна інфлюєнсерка та блогерка Даша Квіткова почала зустрічатися із засновником Телеграм-каналу «Труха» Максимом Лавриненком. За словами джерела Беспалова, 25-річну переможницю «Холостяка» та колишню дружину ведучого Нікіти Добриніна неодноразово бачили в одному із столичних ЖК разом із Лавриненком.

Читайте також: Козловський поділився зворушливими кадрами із вагітною дружиною

Незважаючи на взаємну симпатію, Даша нібито ще має на меті меркантильні цілі — дівчина сподівається, що роман зі знаменитим уродженцем Харкова виведе її на новий рівень життя. Пізніше Беспалов додав, що Максим наразі перебуває в офіційному шлюбі

«До мене прилітає абсолютна сенсація. На хвостику приносять "кошенята" наступне: "Богдане, привіт. Маю для тебе інсайд: вже кілька разів у нашому ЖК бачили Квіткову разом з Максимом Лавриненком. Поцікавилися в оточенні Даші, вона розумна дівчина, висновки все зробила після Добриніна і тепер не робить свої стосунки жодним чином публічними. Максим від Даші мліє. У неї теж є симпатія, але й меркантильні цілі. Зв'язки Максима можуть вивести Квіткову на зовсім інший рівень життя". Ой, я щось не звернув уваги, що Максим одружений. Якщо правда про їх роман з Квітковою, то без слів...», — розповів Беспалов.

Беспалов розповів про роман Квіткової та Лавриненка Фото: Телеграм-канал BespaLOVmedia

Читайте також: MamaRika зізналася, чи живе з чоловіком після заяви про кризу у шлюбі

Підписники Квіткової відразу ж засипали її питаннями про особисте життя. Зірка в Інстаграм-сторіз випустила коротку заяву, в якій спростувала чутки про стосунки з Лавриненком. Даша написала, що після розлучення ще ні з ким не зустрічалася.

«Я не у стосунках і не зустрічалася ні з ким після розлучення. Моє серце не зайняте. У мене все добре. Коли щось зміниться і я зрозумію, що це серйозно, я дам вам знати», — прокоментувала Квіткова.

Даша Квіткова висловилася про особисте життя після розлучення instagram.com/kvittkova

Раніше ми писали, що Фреймут готує судовий позов за фейкове інтерв'ю про її «зневагу до ухилянтів».