Голлівудський актор Маколей Калкін пожартував зі своєї коханої Бренди Сонг у новій публікації в соцмережі. У середу, 27 березня, на своїй сторінці в Інстаграм 43-річний виконавець ролі Кевіна Маккаллістера у культовому різдвяному фільмі «Один дома» публічно привітав наречену з 36-річчям, опублікувавши її перше святкове фото з пляшкою шампанського в білому халаті та з рушником на голові.

Читайте також: Сергій та Сніжана Бабкіни запостили відверте фото на честь 15-річчя їхнього шлюбу

У підписі до знімку Маколей засинав іменинницю компліментами, а потім розсмішив її своїм проханням. Актор написав, що у день народження Бренди закінчився термін придатності молока та попросив купити щось свіже дорогою з роботи. Зірка навіть зробив фото упаковки як доказ. Зазначимо, що зараз Сонг знімається в одному із серіалів Netflix на баскетбольну тематику.

«З днем ​​народження найкращого друга, маму, союзника, колегу, кохану та партнерку, яку я коли-небудь міг побажати. Ти моя причина. Я люблю тебе. «P.S. молоко прострочене. Ти можеш купити щось дорогою додому з роботи?» — звернувся до Бренди Маколей.

Нагадаємо, що Калкін та Сонг разом з 2018 року. Пара виховує двох синів — Дакоту (2021) та Карсона (2022).

Раніше ми писали, що оголошено порядковий номер України у першому півфіналі Євробачення-2024.