Нотаріус Христина Горняк зробила нову заяву про своє розставання з ведучим Володимиром Остапчуком, з якою прожила у шлюбі близько двох років. Пара офіційно розлучилася 4 жовтня 2022-го.

Читайте також: Бужинська запостила перші фото зі святкування 7-річчя своїх дітей-двійнят

На своїй сторінці в Інстаграм 37-річна юристка зізналася, чи вийшла б заміж за Володимира знову, якби у неї була можливість повернути час назад. Христина заявила, що нічого не змінювала б, оскільки навіть найтяжчі моменти у житті вважає безцінним досвідом.

«Якщо відмотати час назад — я нічого б не міняла. Моє життя, мій досвід!! Багато за що є дякувати, але багато чого не хочеться в своєму особистому житті і порушує мої цінності і кордони!», — Написала Гірник.

Христина додала, що днями обговорювала з подругами, що краще — бути розлученою в 37-39 років або жодного разу не виходити заміж до цього ж віку. Ексдружина Остапчука зазначила, що краще виходити заміж один раз і назавжди.

«На днях ми обговорювали з подругами, що краще, якщо так сталось в житті: в 37 - 39 років бути розлученою, чи ще ні разу не заміжньою? Буває так чоловіки питають: "Ого, тобі 37 ти ще не була заміжня, чому, що не так?". Або наприклад: "Ого, вже розлучена…". Ваша думка яка? Звичайно, краще бути один раз і назавжди, але от з двох варіантів, якщо так стався, хто за який?!», — поцікавилася у фанів Горняк.

Раніше ми писали, що син Шварценеггера оголосив про заручини з моделлю.