Українська акторка Анна Кошмал розповіла фанам, що днями її родина відсвяткувала одразу дві важливі дати. На своїй сторінці в Інстаграм у розділі сторіз зірка серіалів «Свати», «Встигнути до 30», «Слуга народу», «Будиночок на щастя» та «Село на мільйон» зізналася, коли насправді відбулося її весілля з коханим, якого вона і досі приховує від публіки.

Читайте також: Тоня Матвієнко вперше зізналася, як відреагувала на появу Данильця та Моїсеєнка на похороні її мами

Раніше шанувальникам Кошмал було відомо лише те, що вона вийшла заміж узимку 2017 року, а тепер 29-річна знаменитість розсекретила дату. За словами Анни, вона та її чоловік офіційно одружилися 19 грудня, але весільну вечірку влаштували через три дні. Акторка зазначила, що обидві дати святкує зі своїм таємничим чоловіком, та показала фото, де вона тримає коханого за руку під час поїздки до авто.

«Ми з чоловіком розписалися 19.12, а весілля зіграли 22.12. І тепер часом відмічаємо річницю в обидва дні, а іноді і всі З дні. Берегти одне одного так важливо: власні радиції, спогади, жарти, зізнання і багато любові. Усі подарунки подаровані, слова сказані, всі побачення втілені в цьому сезоні. В скарбничку чудових моментів цього життя», — написала Анна Кошмал.

Анна Кошмал оголосила дату весілля Фото: instagram.com/smorkovkina

Раніше ми писали, що На Чарлі Шина напали в його будинку в Малібу: перші подробиці інцидентуна Чарлі Шина напали в його будинку в Малібу.[[/link_local]