Відомий український телепродюсер та бізнесмен ліванського походження Валід Арфуш та дизайнерка Лідія Петрова більше не разом. Про розставання повідомила Петрова на своїй сторінці в Інстаграм.

Читайте також: Втрати року: хто із зірок шоубізнесу помер у 2023 році

Жінка написала, що офіційно розлучилася з Валідом після 22 років стосунків та 8 років шлюбу. Лідія зазначила, що не планувала публічно розповідати про зміни в особистому житті, проте до неї дійшли чутки, що екскоханий звинувачує її у їхньому розриві.

Петрова заявила, що причиною розлучення насправді було захоплення Арфуша іншою жінкою. Дизайнерка пообіцяла, що пізніше поділитися іншими подробицями розлучення.

«Я намагалась не виносити із хати особисте життя, але до мене доходять різні плітки. Щоб їх розвіяти як прах на ріці Ганг, пишу тут, щоб вже закрити це питання. Ми з Валідом розлучились, цього разу остаточно і назавжди, офіційно. За його версією, ми розлучились, бо типу "зі мною щось на так". Але 22 роки все було так, і тут раптом "щось не так". Моя версія — у нього нове, чергове захоплення, і щоб якось виглядати пристойно в цій ситуації, версія "що зі мною щось" не так почала виходити в маси. Продовження слідує, не перемикайтесь», — йдеться у публікації Петрової.

Нагадаємо, що колишнє подружжя виховує трьох дітей: Емілі (2004), Адама (2012) та Адель-Клое (2016).

Раніше ми писали, що Анна Кошмал запостила рідкісне фото зі свого весілля.