У Мережі з'явилися чутки про те, що голлівудський актор Том Круз почав зустрічатися з російською світською левицею Ельсіною Хайровою. Як пише Daily Mail, 61-річна зірка франшизи «Місія нездійсненна» був помічений в обіймах 36-річної доньки ексдепутата російської Держдуми від «Єдиної Росії» Ріната Хайрова та колишньої дружини олігарха Дмитра Цвєткова на вечірці в лондонському районі Мейфер.

Читайте також: Нацвідбір на Євробачення-2024: пісні учасників, які борюються за прохід у фінал шляхом голосування в «Дії»

«Вони були нерозлучні, явно пара. Здається, він був одержимий нею», — розповів один із гостей майже повністю російського заходу.

Повідомляється, що пара разом з'явилася на вечірці на Гросвенор-сквер близько 9-ї години вечора минулої суботи. За словами інсайдерів, Том та Ельсіна танцювали одне з одним більшу частину ночі. Також було сказано, що Том «ввічливо» відхилив прохання про фотографії від інших тусовщиків.

Хайрова є громадянкою Великої Британії. У пресі вона прославилася після скандального розлучення з бізнесменом Дмитром Цвєтковим та розподілу нерухомості у Сполученому Королівстві на суму не менше 50 мільйонів доларів. У ході судових розбірок Ельсіну звинуватили у прихованні таких активів, як колекція сумочок на 1 мільйон доларів.

Раніше ми писали, що Олена Кравець вперше прокоментувала скандал із держфінансуванням її шоу.