Відомий український виконавець Олег Собчук дав перший публічний коментар щодо свого розлучення з дружиною. На своїй сторінці у Facebook 43-річний фронтмен гурту «СКАЙ» розмістив допис, у якому зізнався, коли розірвав стосунки з Марією.

Читайте також: Forbes склав список найуспішніших голлівудських акторів до 30 років

За словами Олега, він та його екскохана розійшлися ще до початку повномасштабної війни, проте офіційно розлучилися у травні 2023 року за чотири місяці до 21-ї річниці їхнього шлюбу. Артист відмовився ділитися іншими подробицями розставання, проте додав, що виконує всі умови договорів із колишньою дружиною.

«Я не прихильник виносити на загал особисте, але все ж маю повідомити. Ми з моєю вже колишньою дружиною Марією Собчук розбіглись ще до війни, а з травня цього року ми офіційно розлучені. Надто в подробиці вдаватись не буду і якщо чесно не хочу (сподіваюсь ви розумієте). Все ок. З дітьми все добре. Умови відповідних договорів виконую. Життя продовжується», — написав Собчук.

Олег Собчук розлучився із дружиною Фото: facebook.com/oleg.sobchuk

Нагадаємо, що нещодавно Марія Собчук заявила, що 20 років терпіла токсичні стосунки і злила в Мережу переписку з колишнім чоловіком, у якому він називає її «невдячним створенням» та погрожує забрати квартиру. У пари двоє спільних дітей — 20-річна донька Тетяна та 14-річний син Арсен.