Українська акторка Катерина Кузнєцова, яка раніше будувала кар'єру в рф, після початку повномасштабної війни разом із чоловіком-росіянином Максимом Апліним публічно засудили дії Кремля та виїхали з країни-агресорки. У новому інтерв'ю для журналістки Аліни Доротюк зірка фільму «Скажене весілля 2» та серіалу «Кухня» зізналася, чи хоче її коханий стати громадянином України.

Читайте також: Дочка путініста Машкова відмовилася від російського громадянства та свого ім'я по батькові

За словами Кузнєцової, Максим зараз живе в Іспанії і нещодавно подав документи на карту резидента, однак у майбутньому планує отримати український паспорт. Акторка додала, що Апліну дуже соромно за дії російської влади, і він усім серцем з Україною.

Крім того, в інших інтерв'ю Катерина говорила, що її чоловік не лише публічно говорить про звірства російської армії, а й цікавиться історією України.

«Він дбає про це (про набуття українського громадянства — ред.). Він, я думаю, мінятиме, не думаю, а він планує це зробити. Якраз у нього зараз йдуть документи щодо резиденції іспанської. І я думаю, що зрештою… Бо, звісно, ​​йому соромно, він переживає і всім серцем підтримує Україну», — наголосила Кузнєцова.

Раніше ми писали, що колишня солістка «ВІА Гри» Кожевнікова показала, як змінилася її зовнішність за 10 років.