Дружина ведучого програм «Холостяк» та «Неймовірна правда про зірок» Григорія Решетника Христина розповіла, де відбулося їхнє знайомство і куди вони пішли на перше побачення.

Читайте також: У Мережу злили свідоцтво про смерть Меттью Перрі

В Інстаграм-сторіс Христина розсекретила, що зустрілася з чоловіком в офісі каналу «1+1», де в юності вона працювала в програмі «ТСН», а Григорій був диктором і вів одну з рубрик ранкового шоу «Сніданок з 1+1».

Решетник через спільного знайомого попросив Христину про зустріч. Вона довго вагалася, але все ж таки погодилася на двогодинну гру в боулінг. Свою розповідь журналістка доповнила фотографією з першої спільної подорожі з Григорієм до Сінгапуру.

«Взагалі-то (познайомились — ред.) на роботі. Я працювала з 3 курсу на "1+1" в "ТСН", він був голосом каналу, вів рубрику в "Сніданку". Побачив мене в коридорах і попросив, щоб спільний знайомий домовився про зустріч. Я довго вагалась, бо якось не до того було. Але погодилась на 2 години піти грати в боулінг.  І ось вже 15 років щаслива, що пішла на ту зустріч», — написала Решетник.

Нагадаємо, що пара офіційно стала чоловіком та дружиною 10 жовтня 2010 року. Вони виховують трьох синів — 10-річного Івана, 6-річного Дмитра та Олександра, якому наприкінці листопада виповниться три роки. 

Історія знайомства Григорія та Христини Решетник Фото: instagram.com/kristina_reshetnik

Раніше ми писали про лонглист учасників Нацвідбору на Євробачення-2024.