Американська акторка та підприємниця Прісцилла Преслі розповіла про своє рішення не виходити заміж після розпаду її шестирічного шлюбу з легендарним виконавцем Елвісом Преслі. Як пише People, під час заходу питань та відповідей у ​​казино South Point у Лас-Вегасі 78-річна знаменитість підтвердила чутки про те, що вона дала клятву ніколи більше не виходити заміж, доки був живий Елвіс.

«Я просто не думаю, що він зміг би з цим впоратися», — сказала вона про покійну ікону рок-музики, за якою вона була заміжня з 1967 по 1973 рік.

Читайте також: Батько Анджеліни Джолі «розчарований» дочкою через її заяви на підтримку палестинців

Незважаючи на те, що Елвіс помер у 1977 році, Прісцилла дотрималася своєї обіцянки протягом останніх чотирьох десятиліть.

«Чесно кажучи, я ніколи не хотіла виходити заміж після нього. У мене ніколи не було жодного бажання. Ніхто ніколи не міг зрівнятися з ним», — сказала вона.

Прісцилла також пояснила, чому вони з Елвісом вирішили не заводити більше дітей після того, як у 1968 році у них народилася дочка Ліза Марія Преслі.

«Елвіс відчував, що у нього дуже напружений графік, і він відчував якусь провину за те, що його не було так багато поряд, коли Ліза була маленькою. З його графіком та гастролями він просто відчував, що його недостатньо поряд, щоб приділяти багато уваги народженню ще однієї дитини», — поділилася акторка.

Весілля Елвіса та Прісцилли Преслі / Источник: Getty Images

Після розриву стосунків з Преслі Прісцилла провела кілька років з інструктором з карате Майком Стоуном, але вони розійшлися в 1975 році. У 1978-1984 роках вона зустрічалася з моделлю Майклом Едвардсом. Найдовші стосунки в акторки були зі сценаристом та програмістом Марко Антоніо Гарсією. Пара була разом 22 роки і в 1987 році у неї народилася спільна дитина, син Навароне Гарібальді. 

Раніше ми писали про похорон Меттью Перрі.