Відома українська акторка телебачення, театру та кіно Наталія Васько вийшла заміж після тривалого роману. Зірка фільму «Крути 1918» та серіалів «Кріпосна» та «Будиночок на щастя» узаконила 8-річні стосунки з Андрієм Шестовим.

Першими подробицями про таємне весілля 51-річна знаменитість поділилася в інтерв'ю OBOZ.UA. За словами Наталії, вона та Андрій розписалися на початку 2023 року. Через військові дії в країні пара відмовилася від публічного оголошення та пишного святкування.

«Ми з Андрієм розписалися. Не розповідали про це, бо вважаю, що таке не на часі. На мою думку, зараз весь акцент уваги має бути воїнам — їх радощам та проблемам. Вся країна мала би працювати і думати виключно про фронт. А бачите, що у нас відбувається? Весілля на мільйони. Коли чую такі історії, думаю, що я би ніколи не погодилася виступити на такого роду заходах. Я навіть свій день народження не хочу святкувати. Виключно в колі родини — все», — сказала Васько.

Читайте також: Осадча поділилася архівними фото з часів третьої вагітності

Варто зазначити, що через чотири дні після вторгнення Росії в Україну Наталія та Андрій повінчалися. Актриса зізналася, що таке рішення вони ухвалили спонтанно, коли перебували у її мами у Червонограді Львівської області. Зірка екрану додала, що свідками на церемонії були діти священика.

«Запланувала вивезти її (маму — ред.) до сестри, яка мешкає в Італії. Думала, відвезу — повернуся, і буду волонтерити. Андрій допоміг дістатится до Червонограда, а коли прийшов на потяг, щоб повертатися в Київ, оголосили, що змінився маршрут руху, поїзд тут не їхатиме. І я вирішила, що це знак. Кажу: "Андрію, нам дається ще один день для чогось дуже важливого". Ми зайшли в церкву, переговорили зі священником, і вже на наступний ранок нас обвінчали. Спеціально не готувалися: я була в штанях, без зачіски – з хвостиком, правда, знайшла гарну червону вишиванку. Діти священника та диякона погодилися стати нашими свідками. Була ще моя мама — от і всі присутні», — згадала Наталя.

Раніше ми писали про суму аліментів, яку Аль Пачіно виплачуватиме Нур Альфаллах на утримання сина.