Музичний продюсер Джек Антонофф та акторка Маргарет Квеллі офіційно одружилися в суботу, 19 серпня, у Parker's Garage на острові Лонг-Біч, штат Нью-Джерсі, пише Daily Mail.

Читайте також: «Вас мають любити беззастережно, а не за умов»: Брітні Спірс вперше прокоментувала розлучення із Семом Асгарі

39-річний соліст Bleachers, який є співавтором і продюсером пісні Sweeter Than Fiction Тейлор Свіфт та її альбому Folklore, зіграв весілля з 28-річною зіркою фільму «Одного разу в Голлівуді» та дочкою акторки і моделі Енді Макдавелл після двох років стосунків і 11 місяців заручин.

Маргарет була втіленням елегантності у білій весільній сукні з оголеною спиною та глибоким декольте. Після інтимної церемонії молодята разом із найближчими родичами та друзями вирушили на скромну вечерю. Для вечірки Квеллі переодяглася у більш зручну білу сукню з довгими рукавами та заниженою талією.

На весіллі та вечірньому прийомі серед гостей були помічені співачка Тейлор Свіфт, актори Зої Кравіц та Ченнінг Тейтум, модель Кара Делевінь та співачка Лана Дель Рей. Крім того, цього важливого дня Маргарет прийшли підтримати її батьки Енді Макдавелл і Пол Квеллі, брат Джастін і сестра Рейні.

Раніше ми писали, що у боях під Запоріжжям загинув актор серіалів «Виклик» та «Кріпосна» Олексій Хільський.