Британська співачка косоварського походження Ріта Ора та новозеландський актор, сценарист та режисер Тайка Вайтіті підтвердили, що одружилися на початку цього року. Проте лише зараз 32-річна артистка ділиться деякими подробицями про їхню весільну церемонію.

Читайте також: Євробачення-2023: Ріта Ора вийшла на сцену пісенного конкурсу разом із біженкою з Рівного

У новому інтерв'ю для Glamour UK Ріта згадала, як 47-річний режисер фільмів про Тора та володар «Оскара» за сценарій «Кролика Джоджо» покликав її заміж.

«Ну, якщо чесно, не було можливості стати на одне коліно. Це було більше схоже на: "Я хочу одружитися з тобою. Давай просто зробимо це"», — розповіла Ріта про те, як Тайка попросив її руки і серця.

Читайте також: BAFTA TV Awards 2023: оголошено найкращі серіали та телефільми року

Ора зізналася, що не хотіла великого весілля, тому скромне та таємне свято було організовано всього за два-три дні, а в ексклюзивному списку гостей опинилися лише найближчі родичі.

«Його діти (Тайка має двох дочок від попереднього шлюбу — ред.) були там, і я дуже хотіла, щоб вони були частиною цього. Або це було тоді, або нам довелося чекати цілу вічність. Я не хотіла це робити без своїх прийомних дітей. Отже, ми просто вигадали і зробили це. І це було чудово. Моя сестра була там, що дивно для мене. Це був сон. Мої батьки були в Zoom», — сказала Ора.

За словами знаменитості, навіть друзям вона не говорила про те, що виходить заміж.

«Ніхто не знав. Ніхто не здивувався. Вони казали: "Я так радий за тебе. І коли ми зможемо просто влаштувати великий рейджер», — поділилася Ріта.

Раніше ми писали, які бали Україні на Євробаченні-2023 поставили Польща, Литва та інші країни-учасниці.