Українська виконавиця Наталія Валевська через десять місяців після завершення розлучення з Володимиром Пригладем публічно зізналася, що в неї з'явився новий коханий. Про зміни в особистому житті 41-річна переможниця проєкту «Шанс» розповіла у програмі «ЖВЛ».

Читайте також: «Людина-павук» Ендрю Гарфілд зіграє у новому фільмі астронома українського походження

Валевська не розсекретила ім'я коханого, але розповіла, що до їхньої першої зустрічі чоловік не був знайомий з її творчістю. Знаменитість зазначила, що її обранець — справжній патріот України, але виходити за нього заміж поки не поспішає.

«Патріот. Він тут робить свій внесок у перемогу. Він навіть не знайомий із моєю творчістю. Хоча завжди бачить, як на мене люди реагують. Я не поспішаю. Я можу собі придбати обручку, будь-яку сукню мені пошиють. Не в цьому справа. Справа в тому, щоби тут і зараз. А штамп у паспорті — це юридична тема. Ми маємо інші стосунки, але якщо ми захочемо — прийдемо до цього», — поділилася Наталя.

Зірка сцени додала, що, незважаючи на розлучення після 18 років шлюбу, підтримує добрі стосунки з Володимиром Прикладом.

«Я знаю, що таке сім'я. Для мене це святе. І це слово непросте. Я й надалі підтримуватиму дружні стосунки з ексчоловіком, який захищає кордони України, бореться за її цілісність. Ніколи не треба забувати те добре, що було зроблено разом. Партнер вибирає партнера у певний час не просто так. Це було кохання, це була взаємопідтримка, взаємоповага. Так трапилось. Я тепер щаслива. У мене є пара», — зізналася Валевська.

Раніше ми писали про прогноз букмекерів на перший півфінал Євробачення-2023.