Голлівудський актор Кевін Костнер здивований від рішення дружини, Крістін Баумгартнер, яка подала на розлучення через 18 років шлюбу. Близький друг артиста розповів, що Кевін здивований діями своєї дружини. Якщо його перший шлюб розпався через чутки про зраду актора, то зараз про це навіть не йдеться.

Читайте також: Дружина Кевіна Костнера подала на розлучення після 18 років шлюбу

Востаннє пару бачили разом на "Оскарі-2023" у березні, де подружжя обіймалося і посміхалося.

"Кевін був дуже здивований діями Крістін, він явно не хоче розлучення і готовий прийняти її назад. Це розчаровує, адже він любить її та своїх дітей. Звинувачення у зміні не відповідають дійсності. Не факт, що він взагалі знає про причини розлучення," - розповів друг Костнера.

Колеги кінозірки за серіалом "Йєллоустоун" шоковані звісткою про його розлучення, оскільки ніхто навіть не знав про проблеми у його родині.

"Він не був "ізольований" на знімальному майданчику і часто їздив додому, щоб відвідати свою родину", - поділяються джерела зі знімального майданчика.

Кевін Костнер та Крістін Баумгартнер / Источник: Getty Images

Можливо, причиною розлучення стали тривалі відрядження Кевіна.

"Спокуси дуже сильні, і голодний світ чекає, коли ти впадеш. Так що ви не можете навіть спробувати, не заплативши за це величезну ціну. Я намагаюся вести своє життя з певним ступенем гідності та розсудливості, але шлюб - це важка, важка робота," - раніше говорив Кевін.