Племінниця покійної принцеси Діани та двоюрідна сестра принців Вільяма та Гаррі, 32-річна леді Амелія Спенсер вийшла заміж. Одна з п'яти дочок Чарльза Спенсера нещодавно пов'язала себе узами шлюбу з 33-річним тренером з фітнесу Грегом Маллеттом. Пара підтвердила своє одруження у коментарі для видання Hello!

Зіграти весілля закохані вирішили в Південно-Африканській Республіці, де вони провели більшу частину свого життя. Церемонія пройшла на вершині гори недалеко від Кейптауна. З родичів Амелії на весіллі були присутні її сестра-близнюк Еліза, старша сестра Кітті та молодший брат Семюел.

«Вийти заміж тут так багато значить. Останні 14 років, коли ми росли тут разом, всі наші з Грегом найщасливіші часи, як пари тут. Тепер це стало ще більш особливим», — висловилася про весілля в ПАР Спенсер.

Зазначимо, що Амелія народилася у першому шлюбі графа Спенсера із моделлю Вікторією Локвуд. У 1995 році пара з дітьми переїхала до Кейптауну, щоб позбутися зайвої уваги ЗМІ. Після розлучення у 1997-му Чарльз повернувся до Англії.