Старша дочка короля Йорданії Абдалли II та його дружини Ранії вийшла заміж. У неділю, 12 березня, 26-річна принцеса Іман стала дружиною 29-річного венесуельського фінансиста, бізнесмена та співзасновника Outbound Ventures Джаміля Александра Терміотіса.

На весіллі Іман з'явилася у білій сукні від Dior з мереживними манжетами на рукавах. Свій образ вона доповнила тіарою та довгою фатою, прикрашеною квітами. Церемонія транслювалась у прямому ефірі на телеканалі Jordan TV News.

У Мережі вже з'явилися перші фото та відео з весілля Іман та Джаміля. Зокрема, добіркою святкових кадрів поділилися в Інстаграм мама нареченої, королева Ранія, та старший брат принцеси Хуссейн.

«Іман, я молюся, щоб цей наступний розділ у твоєму житті приніс тобі стільки ж радості, любові та сміху, скільки ти приносила нам протягом багатьох років. Вітаємо нареченого і наречену!», — написала королева Ранія.

«Ми вдячні за всі дорогоцінні спогади, якими ми ділимось, і надзвичайно раді бачити, як ви святкуєте своє весілля сьогодні... Я бажаю вам, дорогі Іман і Джаміль, благословень і щастя разом», — йдеться в публікації принца Хуссейна.