Ченнінг Тейтум детально розповів про своє розлучення з колишньою дружиною Дженною Деван в інтерв'ю виданнюVanity Fair. Пара познайомилася на зйомках їхнього фільму «Крок вперед» у 2006 році, а у липні 2009 року вони одружилися. А ще через чотири роки у них народилася дочка. У 2018 році пара оголосила про розлучення, яке офіційно завершилося в листопаді 2019 року.

[[read_also article_id= 7141233 " /]] За словами Ченнінга, він і його дружина з часом неухильно віддалялися один від одного після того, як стали більше усвідомлювати свої відмінності.

«Я думаю, що ми розповіли собі історію, коли були молоді, і ми просто продовжували розповідати собі цю історію, незалежно від того, наскільки відверто життя говорило нам, що ми такі різні. Але коли ви батьки, ви справді розумієте різницю між вами двома. Тому що це кричить на тебе цілий день. Як ви по-іншому виховуєте, як дивитесь на світ, як ви живете у світі», — поділився Тейтум.

Актор описав свої почуття після того, як він та Дженна вирішили розірвати свій шлюб.

«Спочатку це було дуже страшно і лякаюче. Ваше життя просто обертається довкола своєї осі. Весь цей план, який у тебе був, просто перетворюється на пісок і проходить крізь твої пальці, а ти такий: «От, лайно. Що тепер?. Напевно, це було саме те, що мені було потрібно. Я не думаю, що колись працював над собою так, як мені доводилося працювати над собою, щоб дійсно спробувати зрозуміти, що робити далі», — сказав 42-річний «Супер Майк».

[[read_also article_id= 7141234 " /]] Тейтум, який зараз зустрічається з акторкою Зої Кравіц, а раніше крутив роман зі співачкою Джессі Джей, заявив, що йому важко даються справи сердечні. Актор сумнівається, що колись знову стане одруженим чоловіком.

«Я не знаю, чи одружуся я коли-небудь знову. У бізнесі я не боюсь, що щось буде знищено. Але сердечні справи, коли доходить до людей, яких я люблю, мені дуже важко. Зрештою, я дуже стараюся, розумієте?», — зазначив Ченнінг.

Раніше ми писали, що Джеремі Реннера виписали з лікарні після моторошної аварії.