Ця стаття докладно розповість вам, як швидко створювати цікаві луки. Вона корисна всім, хто хоче виглядати модно та зі смаком, підкреслюючи свою особливість.

Як стилізувати речі зі свого гардеробу?

Стиль casual допускає безліч варіацій, проте слід пам'ятати, що і тут потрібно враховувати актуальні тренди. Ось кілька прикладів, як із звичних речей створити цікаві аутфіти.

Базовими речами повсякденного гардеробу є джинси та футболки. Це просте поєднання можна доповнити, наприклад, подовженим шаховим піджаком та прямокутним клатчем. Джинси також гармонійно виглядають з топами, лонгслів, майками.

Так, спідниця-олівець довжини міді з яскравим принтом добре поєднується із чорним топом та білими кросівками. Повсякденні сукні А-крою, трикотажні міді, сукні-футболки можна стилізувати з піджаками, жакетами, білими або картатими сорочками та як взуття – з кросівками, масивними черевиками.

Можна звернути увагу на штани вільного крою. Широкі моделі в комплекті з оверсайз піджаком зараз дуже популярні. А штани карго чи джоггери стануть чудовим вибором для створення цибулі у street style.

Як швидко створювати елегантні аутфіти?

Вам потрібно вибрати центральну річ, навколо якої формуватиметься ваш образ. Наприклад, класична чорна сукня. До нього необхідно підібрати взуття та варіант верху. Наприклад, оливкові туфлі-човники на підборах і такого ж кольору піджак.

Аксесуари мають не менше значення. Для елегантного вечірнього образу підійде маленька лаконічна сумочка. До спортивної сукні та кросівок можна підбирати великого або середнього розміру сумку мішкуватої або трапецієподібної форми. Бренд Furla славиться вишуканістю своїх шкіряних виробів, серед яких ви знайдете сумки та взуття різних дизайнів.

Плісована спідниця нижче коліна зі строгою білою сорочкою, класичним піджаком та білими снікерсами – відмінна цибуля в стилі smart casual. Розбавити занадто строгий класичний образ допоможе яскрава сумочка, пов'язка на голову або шарфик-косинка, чокер чи масивний браслет. До в'язаної сукні ідеально підійдуть довгі намисто або пояс, що підкреслює талію.

З чого розпочати створення свого стилю?

По-перше, добре вивчіть свій гардероб. Так це важливо. Проаналізуйте кожну річ: як вона актуальна і як може поєднуватися з іншим одягом.

Безперечно, ви зіткнетеся з необхідністю комбінувати речі за кольорами. Здавалося б, немає нічого складного. Але надмірність тут головна помилка. Якщо для офісного корпоративу ви підбираєте зелене коктейльне плаття і до нього червоний або жовтий піджак. Важливо, щоб кольори не йшли врозріз, а виглядали гармонійно. Також важливо, щоб ви завжди враховували свій колір волосся, тип макіяжу та манікюр.

Друга ключова порада: заздалегідь складіть хоча б по 3 аутфіти для різних стилів та випадків. Наприклад, для офісу, прогулянок, походу до ресторану тощо.

До речей темних кольорів можна взяти, наприклад, червоні намисто та сумочку. Біла база, наприклад, сукня чи блуза, може поєднуватися з різними яскравими кольорами. Тільки річ іншого кольору має бути одна: біла блуза, червона спідниця, прикраси з відтінком червоного, червоний або білий піджак.