Українська фотомодель Катерина Лозовицька, яка стала переможницею 12-го сезону реаліті-шоу «Холостяк», здійснила одну зі своїх мрій. 26-річна дівчина оголосила, що запустила колекцію одягу.

Читайте також: Актор «Жіночого лікаря. Нове життя» Олексій Нагрудний вдруге став батьком

На своїй сторінці в Інстаграм Катерина повідомила, що заснувала власний бренд LoKa Lingerie і вже випустила першу лінію спідньої білизни. За словами зірки, вона виношувала цю ідею понад п'ять років.

Лозовицька запостила відео, в якому продемонструвала на собі білизну червоного, бежевого та чорного кольорів, дизайном якої займалася сама.

«Друзі, цей момент настав. Пишу це і дуже переживаю. Нарешті, я готова поділитись з вами частинкою себе, своєю першою дитиною. Мені страшно, хвилююче, але водночас — неймовірно радісно та надихаюче. Ідея запустити свою лінію білизни сиділа в моїй голові вже понад 5 років. Я мріяла, а потім зневірювалися. Починала, а потім сумніви перемагали… Але сьогодні Я ГОТОВА! Я хочу представити свій бренд базової білизни LoKa як ідеологію впевненої, красивої та сучасної жінки. Жінки, яка обирає себе, любить та поважає. Вона хоче бути гарною, яскравою та бажаною. В першу чергу, для самої себе. І вона обирає комфорт. Існує хибна думка, що комфорт не буває красивим і сексуальним. Хочу, щоб разом з вами, ми зруйнували цей міф. Саме тому я так довго створювала білизну, яка є зручною, приємною на дотик, легкою в носінні та, водночас, підкреслює всю красу жіночого тіла. Я створила її для вас. Як для себе», — поділилася емоціями від нового досягнення фотомодель.

Раніше ми писали, що дружина продюсера «Вбивць квіткової повні» скоїла самогубство напередодні «Оскара».