Читайте також: Головні тренди 2023 року: що стало дуже модним у цьому році

Ми звикли, що зірки часто демонструють ідеальні образи, які відпрацьовані командою стилістів до найдрібніших деталей. Однак навіть їм іноді властиво помилятися, і в підсумку вбрання перетворюється на "модну катастрофу". Давайте згадаємо провальні образи зірок, які вони продемонстрували 2023 року на червоній доріжці. Сподіваємося, роботу над помилками успішно проведено, і в новому році ми знову побачимо їх у всій красі.

Олтон Мейсон на Met Gala

Олтон Мейсон на Met Gala / Источник: Getty Images

Олтон Мейсон - перший темношкірий хлопець-модель, який брав участь у шоу Chanel. До слова, фігура для модного Дому досить-таки легендарна. Однак для червоної доріжки Met Gala 2023 хлопець вибрав не найвдаліший образ, м'яко кажучи. Вийшла така собі "наречена з фільму жахів".

Кім Петрас на Met Gala

Кім Петрас на Met Gala / Источник: Getty Images

Німецька співачка й авторка пісень Кім Петрас для Met Gala обрала пишну мінісукню. Склалося враження, що зірка просто взяла подушку або ковдру і власноруч зробила собі костюм. Виглядає подібне міні недбало - і навіть бант не врятував ситуацію. Чого вже казати про взуття зірки, яке взагалі з іншої модної опери.

Руні Мара на премії "Оскар"

Руні Мара на премії "Оскар" / Источник: Getty Images

Для кінопремії "Оскар" американська акторка Руні Мара обрала вінтажну сукню Alexander McQueen 2008 року, яка невдало приховала талію, декольте і зробила бліду Руні ще блідішою. 

Джулія Фокс на Каннському кінофестивалі

Джулія Фокс на Каннському кінофестивалі / Источник: Getty Images

Акторка і модель Джулія Фокс - ще та богиня епатажу, проте в Каннах цього року зірка трохи переборщила з вибором вбрання. Колишня Каньє Веста одягла комбінезон із помпонами від Nicolas Jebran. Ба більше, целофан, з якого зшите вбрання, не приховував практично нічого. Іноді здається, що у світі закінчилася тканина.

Сальма Гаєк на премії "Оскар"

Сальма Гаєк на премії "Оскар" / Источник: Getty Images

Мексикано-американська актриса Сальма Гаєк для церемонії премії "Оскар" обрала максі з паєтками від Gucci. Однак стилісти акторки прорахувалися, оскільки завжди потрібно зважати, наскільки вбрання доречне. "Оскар" - про елегантність, елітарність і статусність. А ця сукня більше підходить для новорічної вечірки, а не для престижної премії.

Голлі Беррі на премії "Оскар"

Голлі Беррі на премії "Оскар" / Источник: Getty Images

Голлі Беррі теж не вгадала з образом для "Оскара". Величезні троянди, що прикрашають її сукню, мали вигляд чужорідного елемента, ніби взятого з іншого вбрання. Велика кількість вирізів також здалася деяким фанатам вульгарною.

Lizzo на "Греммі-2023"

Lizzo на "Греммі-2023" / Источник: Getty Images

Також цього року відзначилася невдалим образом американська співачка Lizzo. Вона так сильно хотіла весни, що вирішила прийти на церемонію вручення "Греммі-2023" в образі клумби - і додати нічого.

Гаррі Стайлс на "Греммі-2023"

Гаррі Стайлс на "Греммі-2023" / Источник: Getty Images

Здається, Гаррі Стайлсу пасує буквально будь-який аутфіт, але церемонія "Греммі" цього року довела зворотне. Блискучий комбінезон мав ефектний вигляд, але співакові не потрібно було надягати його на голе тіло. Виглядає так, ніби Гаррі сильно спізнювався і не встиг закінчити образ.

Лілі Джеймс на премії "Золотий глобус"

Лілі Джеймс на премії "Золотий глобус" / Источник: Getty Images

Вбрання Лілі Джеймс для премії "Золотий глобус" не можна називати категорично невдалим - червоний колір личить акторці. Однак є дві проблеми. Сукні з розрізами мають бути зшиті чітко за розміром - а тут через невдалу посадку з'явилися зрадницькі складки шкіри. Та й поєднання максі з масивними деталями створює недоречний контраст з обтислим верхом.

Doja Cat на MTV Video Music Awards 2023

Doja Cat на MTV Video Music Awards 2023 / Источник: Getty Images

Американська співачка й авторка пісень Doja Cat славиться своєю любов'ю до екстравагантного вбрання. Так, для церемонії MTV Video Music Awards 2023 зірка вибрала крихітну прозору в'язану сукню, що імітує павутину. Білосніжне вбрання не тільки підкреслило фігуру зірки, а й оголило її найпікантніші місця. Однак не всі оцінили гіперсексуальне вбрання виконавиці, вважаючи його занадто вульгарним. Ба більше, Doja Cat явно переплутала заходи і заплуталася в календарі, одягнувшись як на Геловін.

Раніше Гайді Клум одягла сукню, на яку не кожна зважиться.