Джей Ло виставила два відверті кадри, не підписавши їх. Зате користувачів соцмережі малослівними не назвеш. Розділ коментарів артистки заполонили відгуки.

Читайте також: Тіна Кароль у сукні на голі груди влаштувала "фатальну спокусу"

54-річна виконавиця гіта "Jenny from the Block" оприлюднила кадри в повний зріст і по пояс. Вона позувала в просторих штанах із високою талією, приспущеному пальті й жилетці на голі перса, котра нагадувала шалик. Образ доповнила хрестиком на лоні й тонкими золотими ланцюжками.  

Источник: instagram jlo

Источник: instagram jlo

Частина відвідувачів сторінки законної Бена Аффлека написала критичні зауваження, інша – компліменти. Тим часом Періс Гілтон поставила емодзі з очима-сердечками:

  • "Ви маєте гарний вигляд, але коли тобі вже за п’ятдесят, ви не думаєте, що вам варто прикриватися заради своїх дітей? Як ви думаєте, чи хоче будь-яка дитина, щоб її мама блудила поруч?"
  • "Яка б ви не була дивовижна, чи можемо ми повернутися до справжнього одягу? У цих дизайнерів, які називають це "дизайном", справді закінчилися ідеї, і це просто непривабливо. Насправді їм потрібно бути більш творчими, аніж покладатися на приголомшливе тіло жінки".
  • "Що?! Чи ти справжня?"
  • "Гаряча матуся".
  • "Розкішна як завжди! Я люблю тебе, королево".

Источник: instagram jlo

Читайте також: "Про що я лише думала": Кім Кардаш'ян показала груди у відвертому топі з каменів

Раніше ми писали, що Анна Трінчер виклала свіжі кадри своєї мандрівки в Танзанію. Артистка поплескалася з морськими черепахами на Занзібарі.