Оргкомітет «Міс Україна Всесвіт» оголосив ім'я переможниці національного конкурсу краси 2023 року. Новою володаркою титулу стала киянка Ангеліна Усанова.

Через повномасштабну війну представницю України на «Міс Всесвіт-2023» обрали без традиційного шоу з дефіле. Відбір пройшов у режимі онлайн-співбесід та онлайн-голосування журі.

Оргкомітет провів Zoom-інтерв'ю з кандидатками і визначив ТОП-3 фіналістки. Серед них журі конкурсу і обрало переможницю, яка представить Україну на «Міс Всесвіту» 18 листопада у Сальвадорі.

На офіційній сторінці «Міс Україна Всесвіт» в Інстаграмі повідомляється, що передача корони від попередньої володарки титулу Вікторії Апанасенко відбудеться наприкінці серпня в Києві. Нині Ангеліна перебуває у США, де вже розпочала підготовку до світового конкурсу.

«Ангеліна Усанова — співачка, авторка пісень, музикант. Пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Звуковий цілитель. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії здобула титул майстра йоги. З початку повномасштабного вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу, організовувала житло для українських біженців в Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомоги йоги, медитації та саунд-хілінгу, зібрала та передала кошти для покупки машин на фронт для проекту "Швидка евакуація"», — йдеться у дописі.

Раніше ми писали, що Міла Куніс та Ештон Кутчер вирішили здати в оренду фанам свій пляжний будиночок.