Одна з найпопулярніших акторок Голлівуду Анджеліна Джолі оголосила в Інстаграмі про початок роботи її модного бренду Atelier Jolie. Відрізнятися від інших він буде тим, що клієнти безпосередньо братимуть участь у процесі створення дизайну вбрання, а творча команда ательє втілюватиме ці ідеї.

«Atelier Jolie — це місце, де творчі люди можуть співпрацювати з досвідченою і різноманітною сім'єю досвідчених кравців, модельєрів і ремісників з усього світу. Це пов'язано з моєю вдячністю та глибокою повагою до багатьох кравців та виробників, з якими я працювала протягом багатьох років, бажанням використовувати високоякісні вінтажні матеріали та вже наявні тканини, а також стати частиною руху і культивувати більше самовираження. Я з нетерпінням чекаю на можливість виростити це разом з вами», — поділилася Джолі.

Читайте також: Біллі Айліш розійшлася з Джессі Рутерфордом після кількох місяців роману

А на офіційному сайті Atelier Jolie акторка запитала у читачів: «Навіщо купувати дизайн іншої людини, коли ви можете створити самі для себе?». Вона додала, що бачить в Atelier Jolie «місце, де можна повеселитися», де люди «вільно» створюватимуть свої власні проєкти, щоб відкривати себе.

«Ми будемо використовувати лише залишки, якісний старовинний матеріал та мертві запаси. Ви зможете ремонтувати або переробляти речі зі своєї шафи, які хочете пожвавити, покращуючи посадку, вдихнувши нове життя в те, що можна було б викинути, і створюючи якісну сімейну реліквію з особистим змістом», — пояснила Анджеліна.

Знаменитість сказала, що у її модній команді є місце для біженців та людей з недооцінених груп.

«Ми висвітлюватимемо людей, які грають роль у кожному творінні. Ми зберемо різноманітну команду, у тому числі зі стажистів-біженців та інших талановитих, недооцінених груп, з гідними позиціями, що ґрунтуються на навичках. І оскільки ми працюємо з ремісниками та творцями з усього світу, ми сподіваємося допомогти поділитися багатством їхньої культурної спадщини та підтримати розвиток їхнього власного бізнесу», — поділилася знаменитість.

Раніше ми писали, що пісня Джамали потрапила до ТОП-3 найкращих хітів переможців Євробачення.