Дві букви B у назві виду тонального крему – абревіатура від Blemish Balm, що в перекладі означає «бальзам від недоліків». Він є одним із найпопулярніших багатофункціональних косметичних продуктів у світі. Причина в тому, що косметика ВВ поєднує в собі властивості та функції кількох продуктів.

Коротка історія засобу 

BB-крем був розроблений у 1960-х роках в Німеччині дерматологом Крістін Шраммек. Тоді його призначенням було зменшувати почервоніння покриву, заспокоювати та захищати від шкідливого впливу зовнішнього середовища шкіру пацієнтів після активних дерматологічних процедур (як-от лазерне шліфування). 

Однак справжня популярність до продукту прийшла лише у 2000-х роках, коли корейські виробники косметики адаптували BB-крем під щоденний догляд. Сьогодні він випускається багатьма відомими брендами та входить до складу професійних лінійок по догляду за шкірою обличчя.

Основні властивості продукту

Головними функціями BB-крему є такі:

  1. Вирівнювання тону шкіри з забезпеченням покриття середньої або легкої щільності. Воно допомагає приховати такі недоліки, як почервоніння, пігментація або нерівний тон. При цьому продукт не створює ефекту маски й дозволяє шкірі «дихати».
  2. Зволоження, що робить засіб особливо зручним для власників сухої або комбінованої шкіри.
  3. Сонцезахисний фактор (SPF), що дозволяє захищати шкіру від ультрафіолету без необхідності використання додаткового продукту.
  4. Антивікові властивості завдяки наявності у складі антиоксидантів, гіалуронової кислоти та вітамінів. 
  5. Лікувальні функції через вміст заспокійливих та відновлювальних компонентів, які допомагають зменшити запалення, почервоніння та подразнення.

Підібрати BB-крем згідно з вашими побажаннями й потребами шкіри допоможуть у просторі космецевтики A's Laboratory. 

Однією з головних причин популярності BB-крему є його універсальність. Він може замінити кілька доглядових засобів, що значно спрощує щоденну рутину. Продукт підходить для тих, хто хоче мати природний вигляд, але при цьому бажає приховати незначні недоліки шкіри.