Єлизвета Василенко взяла участь у вогненебезпечному в усіх значеннях зніманні. 25-річна акторка, котра зіграла головну роль у серіалі "Школа" (утілила Лоліту "Лолу" Гавриленко), попозувала серед свічок на столі в обтислому мереживному комбінезоні.

Читайте також: Колишня Кличка викликала фурор відвертою демонстрацією бюста для журналу

Колишня російського репера Моргенштерна полежала, постояла на колінах і повигиналася на столі. У підписі до добірки кадрів вона залишила смайл-емодзі у вигляді вампірки. Там вона також позначила фотографа з Казахстану.

Источник: instagram elizabethvasilenko

Источник: instagram elizabethvasilenko

Источник: instagram elizabethvasilenko

Источник: instagram elizabethvasilenko

Источник: instagram elizabethvasilenko

Уродженка Дніпропетровська (нині – Дніпро) також відома своїм скандальним висловлюванням. Навесні 2021-го вона зазначила в інтерв'ю, що "краще здохнути тут [у Росії], аніж в Україні". Після широкомасштабного вторгнення Єлизавета мовила, що їй "соромно і дуже шкода" за ці слова, і що її "пріоритети колосально змінилися".

Щодо взаємин акторки із Моргенштерном, то про них стало відомо на початку травня цього року. Тоді публічних персон заскочили за поцілунками й обіймами на пляжі в Дубаї. А вже в кінці жовтня репер сказав про кохання із Лізою Василенко в розмові з Ксенією Собчак, що воно було як кіно, із метеликами в животі.

Читайте також: Єва Лонґорія показала елегантні й пікантні світлини для глянцю з урочистої нагоди

Нагадаємо про те, що володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2011" Олеся Стефанко поділилася вправами для частини тіла, яку вкрай любить тренувати – сідниць.