Меґан Фокс ознайомила свою велелюдну авдиторію підписників (21,6 млн) одразу з двома новинками. У свіжому пості вона показалася з червоним каре. А ще повідомила про видання власної збірки віршів.

Читайте також: Уродженка Одеси Оксана Фандера згадала у вірші місто свого дитинства

37-річна втілювачка Мікаели Бейнс у кінофраншизі "Трансформери" виклала 6 кадрів. На них вона постає то в приталеній майці й шкіряній спідниці, то в пальті. На одній зі світлин ексобраниця Machine Gun Kelly тримає в руках своє літературне дітище.

Книжка за 937 гривень (26 доларів) отримала назву "Гарні хлопці отруйні/Pretty Boys Are Poisonous". В описі збірки, посилання на котрий надала авторка, зазначено:  

"Меґан Фокс демонструє свій злий гумор у власній карколомній і темній збірці віршів. У понад сімдесяти віршах Фокс описує всі способи, у які ми вписуємось у форму тих, кого любимо, навіть якщо це означає втрачати себе в процесі.

"Ці вірші були написані в спробі викорінити хворобу, яка зародилася в мені через моє мовчання. Я провела все своє життя, зберігаючи таємниці людей, моє тіло болить від тягаря їхніх гріхів. Моя свобода живе на цих сторінках, і я сподіваюся, що мої слова зможуть надихнути інших повернути своє щастя та свою ідентичність, використовуючи свій голос, щоб висвітлити те, що було поховано, але не забуте в темряві", – зазначила Фокс".

 

Источник: instagram meganfox

Источник: instagram meganfox

Источник: instagram meganfox

Источник: instagram meganfox

Источник: instagram meganfox

Источник: instagram meganfox

Читайте також: Найкращі книжки про подорожі всіх часів: ТОП-10

Раніше ми писали, що телеведучий Олексій Суханов привернув увагу публіки своїм знімком із донькою поетки-шістдесятниці Ліни Костенко.