Українська модель Анна Неплях поділилася спогадами про своє дитинство. В Інстаграм-сторіс учасниця десятого сезону шоу «Холостяк» та переможниця конкурсів краси «Міс Україна Всесвіт-2021» та «Міс Інтерконтиненталь Україна-2017» показала рідкісні фото із сімейного альбому та розповіла, що між нею та її трьома молодшими сестрами ніколи не виникало почуття конкуренції за увагу.

Читайте також: Дружина Бабкіна привітала його із 45-річчям, показавши рідкісні фото із сімейного альбому

«Я як "старша" несла відповідальність за молодших і на власному прикладі була авторитетом, та й завжди мала відчуття: мої сестри найкращі. Від того, ще з дитинства, мені хотілося, аби кожна дівчинка розуміла свою унікальність і проявлялася у будь-яких талантах і своїх сильних сторонах» , — згадала зірка.

Неплях додала, що тато завжди ставився до неї та сестер як до принцес, і для мами вони завжди були улюбленими дівчатками, які заслуговують на краще. Також 29-річна представниця України на конкурсі «Міс Всесвіт-2021» зізналася, що до 15 років не вважала себе красивою та не була популярною у школі.

«Я була розумничкою, закінчила школу з золотою медаллю, але до 15 років не вважала себе красунею, а лише хорошою дівчинкою. Не користувалася популярністю у хлопців, а лише дружила з ними з дитинства. Я була крутою, але не дівчиною, біля воріт котрої збігаються всі хлопці, аби запросити на побачення», — поділилася Анна.

Анна Неплях у дитинстві Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях у дитинстві Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях у дитинстві Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях показала сестер Фото: instagram.com/neplyah

Раніше ми писали, що Приходько відреагувала на скандальне відео з Потапом у Дубаї.