26-річна співачка з Києва Ангеліна Усанова, яка у серпні стала новою володаркою титулу «Міс Всесвіт Україна», показала, який вигляд вона мала до перемоги у конкурсі. В Інстаграм дівчина зробила репост сторіс президентки конкурсу Анни Філімонової.

Читайте також: Дмитро Гордон публічно звернувся до дружини Олесі Бацман з нагоди її 39-го дня народження

У публікації були розміщені для порівняння дві фотографії Усанової. Перша була зроблена під час професійної фотосесії, де Ангеліна позувала в білій сукні з чорним мереживом. На другому архівному кадрі дівчина знята без макіяжу, в білій куртці, кросівках і теплому костюмі.

Також Ангеліна після негативних коментарів у Мережі через її немодельну фігуру розповіла, що при зрості 173 сантиметри її вага становить 59 кілограмів. Вона додала, що сприймає свою зовнішність і ніколи не критикує себе за недоліки.

«Ніколи не критикуйте себе, особливо у найскладніші періоди вашого життя. Тому що справжня любов до себе — це любити себе, незважаючи ні на що, вірити в себе і ніколи собі не зраджувати. Особливо коли ви на дні. Тому що у вас є лише ви», — звернулася до підписників Усанова.

«Міс Всесвіт Україна» Ангеліна Усанова ©instagram.com/usanova.life

«Міс Всесвіт Україна» Ангеліна Усанова ©instagram.com/usanova.life

«Міс Всесвіт Україна» Ангеліна Усанова ©instagram.com/usanova.life

Раніше ми писали, що Аніта Луценко розповіла про випадкову зустріч із учасником Take That.