Українська модель Анна Неплях, яка прославилася на телебаченні після участі у десятому сезоні шоу «Холостяк», поділилася своїми роздумами на тему жіночої краси та показала, якою була напередодні закінчення школи.

Читайте також: Андрій Данилко нарвався на критику через обійми з «хорошим росіянином»

На своїй сторінці в Інстаграм володарка титулів «Міс Україна Всесвіт-2021» та «Міс Інтерконтиненталь Україна-2017» згадала одну з розмов зі своїм старшим знайомим 6 років тому. Тоді ще 23-річній Анні сказали, що вона ще не склалася як жінка і в ній буде ще багато природних трансформацій із зовнішністю до 30-ти. 

«Він мав на увазі, що я ще розквітну і ще далеко не пік моєї краси. Тоді я його не зрозуміла, а лише зараз до мене дійшло», — написала Неплях.

Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Дівчина оприлюднила для порівняння свої сучасні фото та архівний кадр, де їй 16 років. Модель зазначила, що навіть у юному віці та зі стрункішою фігурою ніколи не була такою гарною, як зараз.

«Тут мені 16. В мене і по сьогоднішній день нема ніяких маніпуляцій із зовнішністю, пластичних тичних операцій і все своє від зубів до грудей і волосся. Та я прекрасно розумію, що далі
виглядати школяркою і експериментувати над організмом в мінус — не вийде. Так цікаво, що таким промальованим моє обличчя ніколи не було — міміка, скули, губи, хоча я була й худішою, але такою по
живому красивою як сьогодні — ніколи», — поділилася Анна.

Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Анна Неплях Фото: instagram.com/neplyah

Раніше ми писали, що супермодель Сінді Кроуфорд дала рідкісний коментар про свій перший шлюб з Річардом Гіром.