Українська ведуча Раміна Есхакзай з початку 2023 року схудла на 11 кілограмів. З 63 кг зірка схудла до 52 кілограмів. У сторіз Інстаграма зірка показала джинси, які купила рік тому, показавши приголомшливий результат схуднення.

Читайте також: Раміна розсекретила, на скільки схудла з початку вторгнення

Раміна розповіла, що ушила джинси, які купила до Відня, коли виїхала з Києва із зимовими речами на початку повномасштабної війни.

Источник: instagram raminalalala

У телеграм-каналі інфлюєнсер зізналася, що секрет її схуднення - це робота з нутриціологом та психологом. На початку повномасштабної війни зірка заїдала потреба у схваленні та тривожність. Тепер Раміна не заїдає стрес.

"Те, що я нарешті схудла - це результат не тільки 4 місяців роботи з нутриціологом. До цього були і школа харчування, і курси в телеграмі. Те, що я не могла так довго схуднути, набирала вагу, відчувала себе некомфортно в цьому вазі – це було з моїм психологічним станом, з моїм ставленням до цього світу. Я не помічала людей, які напихають мене негативом. І я як їжачок мовчала, а потім "гав" пасивною агресією на когось із близьких, на підписників своїх, на критиків. Я стала спокійнішою, пофігістичнішою, припинила виправдовуватися. Це все робота з психологом," - поділилася Раміна Есхакзай.

Источник: instagram raminalalala