Загальний фон місяця: Паж посохів, 5 пентаклей, Королева пентаклей
Цього місяця у вас починається швидкий рух у бік фінансового поліпшення. Допомоги чекати нема звідки, але ви самі впораєтеся з усіма неприємностями і вийдете в ресурсний стан. Також зверніть увагу, що якщо іноді траплятимуться періоди зневіри – не варто в них затримуватись. Карти рекомендують більше часу проводити на природі, займатися творчістю та всіляко берегти себе.

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Кохання: трійка мечів, 8 пентаклів, Королева жезлів
Нарешті ви вирішите всі неприємні ситуації, пов'язані з недомовками, непорозумінням та розбитим серцем. І незважаючи на те, що стан смутку тягнеться за вами з минулого, ви не просто зможете пропрацювати його, а навіть вийти оновленною, цілісною та більш яскравішою людиною. Займайтеся улюбленою справою, інвестуйте в себе і до кінця місяця ви відчуєте, що минулі прикрощі поступово йдуть з життя.
Робота: Дурень, Лицар чаш, 2 пентаклей
У жовтні ви балансуватимете між спокусливими пропозиціями щодо нових проєктів та зручною стабільністю. Що вибирати, звичайно ж, вирішувати тільки вам, але добре розгляньте всі можливості і зважте всі «за» та «проти».

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Творчість: лицар жезлів, колісниця, Сонце
Якась ідея з минулого не даватиме вам спокою, і нарешті ви почнете її втілювати в життя, що цікаво – обставини всіляко вам будуть цьому допомагати, і незабаром ви насолодитеся першими результатами, після чого зрозумієте, що саме процес – робить вас щасливішим.