Перелік столичних ресторанів, де можна приємно провести час або замовити доставку їжі додому, неймовірно величезний. Але цей факт не робить легким вирішення споконвічного та дуже важливого питання – де замовити найсмачніші суші та роли.

Найпростіше та перевірене рішення – залишити заявку на Sushi Master. А якщо ви хочете дізнатися кілька відмінних закладів, то варто ознайомитись із найменуваннями, які ми представили у вигляді ТОП-10.

"Суші Майстер"

Цей заклад можна вважати найпопулярнішим і це не просто. Суші-ресторан популярний не лише в столиці та Україні, а й у низці країн світу. Основа популярності – це особливе меню ресторану, де маса традиційних страв японської та паназіатської кухонь, зокрема найрізноманітніші суші та роли.

Суші Майстер
Суші Майстер

Перевагами цього ресторану є:

  • неймовірно смачні страви, приготовані професійно та з любов'ю;
  • великі порції, якими легко можна насититися;
  • демократичні ціни;
  • щедрі акції, знижки та бонуси, які допоможуть добре заощадити.

Заклад можна відвідати особисто, але ви також можете смачно поїсти вдома чи на роботі. Тут можна без проблем замовити адресну доставку, а треба лише залишити заявку на сайті або в мобільному додатку. Доставляють замовлення швидко (як правило, протягом 45 хвилин). А якщо ви замовите на суму понад 400 гривень, платити за послуги доставки не доведеться.

"Сушия"

Цей заклад пишається широким розмаїттям страв у меню та прийнятними цінами. Оцінити пропозицію закладу можна на сайті, що дуже зручно та просто. Поїсти улюблені суші можна не тільки в ресторані, але й завдяки доставці поза стінами закладу.

"KOI sushi"

Цей заклад спеціалізується виключно на доставці їжі. Асортимент страв дуже скромний, але страви завжди приготовані якісно та мають відмінний смак. Замовити доставку можна за телефоном чи на сайті.

"Mafia"

Якщо ви хочете смачно поїсти не тільки японські суші, але й інші популярні страви з інших кухонь світу, то варто стати клієнтом саме цієї служби доставки. Проте врахуйте – ціни кусаються. Звичайно ж, заклад часто пропонує своїм клієнтам щедрі знижки та святкові акції.

"Роко Суші"

Хочете спробувати щось оригінальне і незвичайне, то варто оцінити меню цієї служби доставки. У меню цього закладу багато авторських суші та ролів. Ціни не можна назвати низькими, але воно того варте – смак неймовірний.

"Ninja Sushi"

Якщо в суші вам основною є якість, варто оцінити меню цього закладу. Ціни дещо вищі, ніж в інших ресторанах Києва. Є послуги доставки, але зважайте на своє місцезнаходження, оскільки дистанція впливає на час очікування доставки.

"Sushi-Time"

Тут смачно, вигідно та швидко – це і подобається багатьом поціновувачам суші та ролів. Ціни цілком прийнятні, що не може не тішити. Доставляють замовлення переважно швидко, що також плюс.

"Philadelphia Roll&Bowl"

Тут багато варіацій найпопулярніших ролі Філадельфія. Якщо вам подобаються ці роли, радимо оцінити пропозицію цієї доставки суші по столиці. Залишити замовлення можна на сайті або за телефоном. Варто зазначити, що послуги доставки платні та коштують 50 гривень.

"Япошка"

У цьому ресторані безліч традиційних японських страв, а також інших смаколиків (наприклад, піца). Ціни доступні, а обслуговування на найвищому рівні. Також ви можете без побоювання замовити доставку їжі додому.

"Осама"

Тут на вас чекають смачні суші та приємна атмосфера, а також вигідні ціни. Ви можете приємно провести час у ресторані, а також скористатися послугами адресної доставки.