Якщо серед усього асортименту ресторану https://dr.sushi-go.com.ua/ ви віддаєте перевагу саме ролам з авокадо, й хочете спробувати приготувати їх самостійно – вам треба знати, як обрати цей незвичний фрукт й підготувати його правильно.

Секрети підбору та приготування авокадо

Насправді перше, що варто відзначити – те, що авокадо є фруктом, а не овочем, як думає більшість людей. Він має форму груші, а також росте на дереві, усередині має велику, міцну кісточку. Сьогодні авокадо вирощують у таких країнах, як Америка, Мексика, Бразилія тощо.

Обрати авокадо не так просто, як може здатись, на перший погляд. Навіть якщо його скоринка м’яка  й на вигляд стигла – усередині фрукт може виявитись жорстким, несмачним та гірким. То як же обрати його правильно?

Найперше – звертайте увагу на його колір. Тут усе досить просто: чим він темніший – тим більш стиглим буде фрукт. Якщо ж поблизу у магазині не було досить стиглого авокадо, просто потримайте його у теплі близько п’яти днів. Після цього він буде готовий до вживання.

Якщо ви придбали темний сорт авокадо, але він досить твердий – дайте йому полежати близько трьох днів, після чого сміливо вживайте. Якщо з фрукт під вашими пальцями вже м’який – варто спожити його прямо тут і зараз.

Щоб зрозуміти, яке авокадо буде найкращим, а яке – таким, що вже переспіло, варто звернути увагу на місце, де зривався хвостик. Якщо воно жовтого кольору – сміливо беріть цей фрукт, він в ідеальному стані. Коричневі плями говорять про те, що авокадо вже досить давно лежить на поличці, а тому краще оминати його.

Якщо ви вже обрали фрукт, й він досить поживний, смачний та стиглий, варто зрозуміти, як саме його використовувати під час приготування суші та ролів. Відзначимо, що такий інгредієнт практично не потребує ніякої обробки, особливо – термічної. Його вживають виключно у свіжому вигляді, використовуючи або як начинку всередині, для чого його варто розділити на кубики, або у вигляді декору зверху, де доведеться порізати його на тонкі слайси.

Перш ніж готувати щось з ним, промийте його під водою, краще – використовуючи невеличку щіточку. Після цього розріжте його на дві половинки, витягніть кісточку й подрібніть у залежності від того, у який рол ви будете його додавати.

Пам’ятайте про те, що авокадо, яке було розділене на шматочки, досить швидко темнішає. Таке трапляється, бо фрукт містить велику кількість заліза, а тому, якщо ви хочете, аби він мав привабливий вигляд, додайте до нього кілька капель лимонного соку.

Замовити суші з доставкою у Дрогобичі

А якщо вам хочеться скуштувати найкращі японські страви у місті Дрогобич – обирайте ресторан під назвою Суші-Гоу.

Заклад пропонує не лише азійські та американські роли, а також італійську піцу, яка буде до смаку усім гурманам.

У ресторані ви знайдете знижки, актуальні акції, програму лояльності та багато цікавого, а ще – швидку кур’єрську доставку містом та навіть за його межами!