Меркурій, Марс та Уран завершили свій ретроградний рух, але цього недостатньо, щоб почувати себе в безпеці! Представники трьох зодіакальних сузір'їв у лютому мають серйозні проблеми. Щоб заздалегідь до нього підготуватися і зуміти гідно з ним впоратися, треба передусім знати пророкування астрологів.


Які три знаки зодіаку зіткнуться із катастрофою у лютому?


Близнюки

У лютому Водолій передає естафету Рибам, тим самим знаменуючи кінець астрологічного року. Для вас, дорогі представники знаку Близнюки, це астральне явище несе у собі якусь темну енергію. Внаслідок цього поганого впливу ви, ймовірно, зіткнетеся з найскладнішими емоційними проблемами і будете невдалими у різних сферах свого життя.

Через ваший мінливий і непостійний характер вам може бути важко, приймати рішення і будувати міцні відносини. Ця непередбачуваність може змусити оточуючих людей почуватися некомфортно. Незважаючи на вашу здатність бути гнучким у відносинах, ви також можете бути впертим, що може стримувати вас та створювати проблеми для вас.

Зірки попереджають про неприємності та напруження, які можуть виникнути на роботі; це неминучі конфлікти з деякими вашими колегами. Не говоріть образливих слів і зберігайте холоднокровність, щоб уникнути негативних наслідків.


Стрілець

За прогнозами астрологів на лютий, ви входите до числа астрологічних знаків, у яких буде більше ускладнень у відносинах. З проходженням Повного місяця за знаком Лева ви стаєте непримиренними, жорсткими, підозрілими до поведінки інших і швидко засуджуєте їх. Ваше ставлення може легко призвести до сварок і обмежити ваші стосунки з вашими близькими та оточуючими.

На роботі та вдома можуть виникати конфлікти. Насправді, Стрільці вам потрібно зрозуміти, що не всі готові вас зрозуміти. Якщо хтось хоче допомогти вам, подумайте двічі, перш ніж відмовляти. Ви ризикуєте опинитися на самоті.


Водолій

Ви опинилися в делікатній ситуації, дорогий Водолій: непередбачені витрати, затримки з виконанням завдань, турботи та стрес. У лютому місяці ви, мабуть, зіткнетеся з труднощами, особливо на роботі.

Повня у Леві далеко не сприятлива для вашого знаку зодіаку. Дійсно, ви схильні зволікати з прийняттям рішення і дотримуватися його, настільки ви сором'язливі та обережні! Тим не менш, незважаючи на те, що ви відповідальні і віддані своїй справі на роботі, ви все ж таки ризикуєте втратити впевненість у собі і стати дуже впертим.

Однак зірки радять вам навчитися жити в гармонії із собою, це єдиний доступний засіб для вирішення ваших проблем. Проте, пам'ятайте одну важливу річ: небезпека чатує на вас з усіх боків. Правду кажучи, ваші вороги ніколи не сплять.