Вже незабаром настане рік Водяного Кролика, який починається з 22 січня 2023 року і закінчується 9 лютого 2024 року. Знак Кролика є символом довголіття, миру та процвітання в китайській культурі. Очікується, що 2023 рік стане роком надії. 

Людей, народжених у рік Кролика вважають пильними, дотепними, кмітливими та винахідливими. Вони спокійні, рішучі та рідко піддаються паніці. Тому вважається, що вони легко виходять із найскладніших ситуацій. А найбільш сумісними знаками  для них є кози,  собаки та  свині.

  • Щасливі кольори: синій, зелений, жовтий і чорний.

Фото: pixabay.com
Фото: pixabay.com

Чому Кролик займає четверте місце в китайському Зодіаку?

Легенда свідчить, що в давні часи зодіакальний Кролик мав довгий пухнастий хвіст. Щодня він любив згортати хвіст і солоденько спати у своїй норі, а коли траплялось відчути голод, він висував голову і ледачо їв травичку знадвору. Незабаром Кролик з’їв усю траву схилі, лишивши нору голою. Одного разу вовк помітив нору, де жив кролик та влаштував засідку. Коли сонце зійшло, Кролик виліз із нори та потрапив пухнастим хвостом у пащу вовку. Проте зміг відштовхнути його лапами та втекти, але хвіст лишився у вовчій пащі. За цією картиною із неба спостерігав білий дракон. Він бачив, як вовк намагається наздогнати кроленя, та вирішив допомогти. Він зупинив вовка, який гнався за Кроликом, проте кролик біг що було снаги. Згодом Кролик зупинився, щоб перепочити, проте побачив за межею Щура на голові Вола, а  поруч Тигра. Виявилося, що Кролик випадково перетнув межу знаків зодіаку, і коли він зовсім отямився, то побачив навколо 11 тварин, а також маленького білого дракона. Тож в рейтингу зодіаку Кролик займає четверте місце, а Дракон – п'яте.

Беатріс Поттер: Кролик Пітер
Беатріс Поттер: Кролик Пітер

Кому поталанить у рік Кролика?

Рік Кролика буде вдалим майже для всіх знаків зодіаку, та прогнозує успіх в любові та кар'єрі.  2023 рік принесе менше злості та більше розслаблення! І ще хороша новина: цього року гроші приходитимуть значно легше. Багато знаків проведуть спокійний рік і приймуть найкращі рішення. Найбільше поталанить народженим у рік Кози, Свині та Собаки. Вдача буде повністю на їх боці. Також 2023 гарний рік для народжених під знаком Щура. А ось народженим у рік Півня та в рік Кролика – треба пильнувати. 

Беатріс Поттер: Кролик Пітер
Беатріс Поттер: Кролик Пітер

Прогнози про кар'єру та процвітання на рік Кролика 2023

Цей рік буде сповнений професійних успіхів, проте він також вимагатиме зусиль і серйозних зобов'язань. Талан буде на боці більшості знаків зодіаку, і ви помічатимете, що можете виконати все, що запланували. Також буде добре складатись  і ділове партнерство. Ближче до кінця 2023 року життя стане більш одноманітним, простежуватиметься схильність до самообману. Однак дуалізм Кролика рекомендує бути обережним, оскільки цей рік може принести удари нижче пояса, фінансові землетруси та соціальні потрясіння.