Тенденція ювелірних прикрас за знаком зодіаку не збирається сповільнюватися. Це не тільки розкішний спосіб для ентузіастів астрології відобразити свої знаки висхідного, місячного і сонячного знаків, а й зростання популярності зодіакальних прикрас означає, що є більше можливостей, ніж будь-коли, з яких можна вибирати. 

Пропонуємо вам дізнатися, які прикраси дарувати кожному знаку зодіаку, щоб йому це принесло удачу.

Овен - прикраси з білого, жовтого та рожевого золота. Наприклад, ефектні каблучки з печатками та намиста-медальйони, фірмові таблички для індивідуалістичних знаків і мінімальні сережки-пусети. 

Телець - підвіски зі знаками зодіаку. класичні підвіски в небесному стилі, а також більш гострі абстрактні вироби від Pandora.

Близнюки - зодіакальні намиста, браслети і каблучки з переробленого 9-каратного чистого золота або переробленого стерлінгового срібла і прикрашені дорогоцінним камінням, отриманим з етичних джерел, і діамантами. 

Рак - намиста зі знаками зодіаку в стилі ар-деко і медальйони від Erin Fader Jewelry. 

Лев - зодіакальні підвіски і сережки Milamore з відсиланнями до тварин або елементів, пов'язаних з кожним знаком зодіаку. 

Діва - позолочені і стерлінгові срібні намиста зі знаками зодіаку Satya Jewelry з блискучою емаллю, несподіваними формами підвісок і вінтажною естетикою, що йде в абстракцію, не втрачаючи при цьому своєї спрямованості на знаки зодіаку.

Терези - підвіски, намиста, браслети зі знаками зодіаку з повною картою народження, або включити каміння, букви або безліч інших символів.

Скорпіон - емаль, яка використовується в колекції прикрас зі знаками зодіаку Monica Rich Kosann, воістину приголомшлива. 

Стрілець - манжети і браслети зі знаками зодіаку, а також окремі підвіски зі знаками зодіаку мають прекрасний вигляд як окремо, так і разом від Alex + Ani.

Козеріг - намисто і браслет з подвійним знаком зодіаку, в сріблі, жовтому і рожевому золоті. 

Водолій - чудові вироби Azlee, що нагадують стародавні часи, надають їм ефект сучасної сімейної реліквії. Приголомшливі намиста, підвіски і каблучки прикрашені сузір'ями, інкрустованими діамантами, які надають виробам мрійливого вигляду.

Риби - до намист і браслетів з підвісками з 18-каратного золота і стерлінгового срібла можна додати сережки-гвоздики зі знаками зодіаку.