Хоча День святого Валентина для багатьох із нас є синонімом святкування кохання, зірки кажуть, що деякі знаки зодіаку зіштовхнуться з особливими труднощами 14 лютого. Попри ауру романтики, що огортає цей день, примхи долі цілком могли зіграти з деякими злий жарт, зробивши це свято менш радісним, ніж хотілося. Ось три ознаки того, що День святого Валентина може бути складнішим, а також поради, як із витонченістю орієнтуватися у цих бурхливих водах.

Рак

Читайте також: Меми про День святого Валентина: як жартують українці

Дорогі представники знака Рака, приготуйтеся до того дня, коли ваша схильність до забудькуватості й хаосу може досягти свого піка. Невезіння того дня може призвести до того, що ви переплутаєте час, місця або навіть імена. Щоб ці дрібні неприємності не перетворилися на серйозні суперечки, бажано мати під рукою продуманий подарунок та кілька приємних слів, щоб зняти напругу. Подумайте заздалегідь, підготувавши кілька планів у разі непередбачених обставин, щоб день залишався особливим, незалежно від цього, як підуть справи.

Стрілець

Для вас, представників знаку Стрільця, помилкою було б вважати, що ваш партнер все заплановано на цей день. Таке очікування може зруйнувати ваші стосунки. Навіть за всієї доброї волі у світі можуть накопичитися несподівані події: від втрати подарунка до невчасного відключення електроенергії. Прагніть знаходити позитив у кожній ситуації та пам'ятайте, що головне — святкувати своє кохання, попри перешкоди.

Риби

Читайте також: Куди піти на День Закоханих у Києві: афіша заходів

Риби, ваш День святого Валентина обіцяє стати справжньою смугою перешкод. Якщо ви пообіцяли незабутній вечір, плануйте заздалегідь, щоб уникнути неприємних затримок. Здається, в цей день невдача буде на вашому боці, і ваше терпіння, як і терпіння вашого партнера, зазнає серйозного випробування. Помилки або секрети минулого можуть спливти на поверхню, загрожуючи спокою вашого вечора. Ключем буде спілкування відкрите і спокійне, прагнучи зрозуміти й пробачити, щоб не допустити, щоб ці одкровення переросли у сварку.