Сьогодні 28 грудня 2023 року — сприятливий день для деяких знаків Зодіаку. Щоб дізнатися про це детальніше, пропонуємо прочитати свій точний гороскоп на 28 грудня.

Читайте також: Гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 28 грудня і передбачила, що деякі знаки Зодіаку будуть шалено щасливі.

Що нам підготувала астрологія? Щоб дізнатися про свій гороскоп на сьогодні, читайте далі статтю. У ній не тільки астропрогноз, а й поради, як зробити свій день кращим!


Гороскоп на день 28 грудня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Любовний гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 грудня для Овна

Овни сьогодні можуть призвести до безглуздої суперечки про справи вдома або про гроші. Самотнім знакам необхідно постаратися відпустити колишнього, перш ніж вони навіть подумають про побачення.

Читайте також: Везунчики грудня 2023 по гороскопу: ТОП знаків

Гороскоп на 28 грудня для Тельця

Якщо ви подорожуєте один – на вас чекає солодка подорож. Однак, якщо ви подорожуєте з членом сім'ї, будьте готові до невеликого стресу. Числа 7 і 53 сьогодні принесуть вам помірну удачу. Не чекайте, що виграєте у лотерею.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 грудня для Близнюків

Сьогодні колезі відчайдушно знадобиться ваша порада. Замість того, щоб божеволіти від своїх доходів, витратите секунду, вдихніть, видихніть і придумайте, як ви можете використовувати ці гроші якнайкраще.

Читайте також: Схуднути до Нового року за місяць: ТОП порад дієтологів

Гороскоп на 28 грудня для Раку

Зроби приємний масаж, почитайте гарну книгу, лягайте спати раніше, ніж звичайно. Не пийте сьогодні багато кави, Раку! Їжте щось із великою кількістю білка і уникайте зневоднення.

Читайте також: Найвдаліший день у грудні 2023 року для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на 28 грудня для Лева

Цей рік уже приніс стільки змін, і ви раді. Емоційно ви почуваєтеся задоволеним, як ніколи раніше. Іноді ви просто не знаєте, коли зупинитися. Сьогодні вам потрібно серйозно поговорити зі своїм партнером.

Читайте також: Новий і повний Місяць у грудні 2023 року: дати та як впливає

Гороскоп на 28 грудня для Діви

Якщо ви подорожуєте зі своєю коханою людиною, це буде чудова подорож. Хоча деякі сварки можуть статися. Числа 38 і 20 матимуть для вас сьогодні особливе і дуже вдале значення.

Читайте також: Різдвяні ярмарки в Європі: особливості, новинки 2023

Гороскоп на 28 грудня для Терезів

Юпітер, планета, що управляє грошима, фінансами та удачею, посилає вам гарну енергію. Це означає, що з фінансами у вас ще довго все буде добре. Емоційно у вас краще ніж раніше.

Читайте також: Великі зміни чекають 4 знаки зодіаку напередодні кінця року

Гороскоп на 28 грудня для Скорпіона

Зробіть сьогодні щось приємне для члена сім'ї. Хоча ви раді давати партнерові все більше і більше, ви зберігаєте свою незалежність, шалено захищаючи свій простір.

Читайте також: Как будем отдыхать на НГ и Рождество 2024

Гороскоп на 28 грудня для Стрільця

Ваше бажання навчається більше, читати, спілкуватись з іншими, посилюється. Ви можете подорожувати на великі відстані розумово чи фізично, і не має значення, в якому напрямі розширюються ваші перспективи.

Читайте також: Новоюліанський календар: коли відзначаємо свята по-новому

Гороскоп на 28 грудня для Козерога

Козероги дуже вольові та незалежні, і ви не тільки маєте на увазі свої власні цілі, але й можете надихнути інших підтримати вас і водночас взяти під контроль своє життя чи фізичну форму.

Читайте також: Магнітні бурі у грудні 2023: календар, як пережити

Гороскоп на 28 грудня для Водолія

Проблеми, що виникають у коханні та стосунках прямо зараз, можуть бути пов'язані з глибоко вкоріненими проблемами минулого, які не були вирішені. Якщо у вас є партнер, особливо якщо ви тільки недавно вступили у стосунки, ви відчуєте особливу любов та турботу. Інтимні заняття зблизять вас двох.

Читайте також: Зимові канікули 2024: як відпочиватимуть діти

Гороскоп на 28 грудня для Риб

Якщо ви збираєтеся поїхати найближчим часом, обов'язково все перевірте ще раз. Не збирайте валізи у ніч від'їзду. Не перестарайтеся, коли справа доходить до витрачання грошей, просто придбайте те, що вам справді потрібно.