2024 рік є підготовкою до нової доби та нової реальності. Прискорення технологій вийде за межі у 2024 році, а наслідки всього, що буде винайдено та просунуто у 2024 році, будуть відчуватися у найближчі два роки.

Читайте також: Який новорічний фільм подивитися різним знакам Зодіаку

Ось передбачення для кожного зі знаків Зодіаку на січень 2023 рік:

Овен

У січні 2024 року на нас чекає одна з найзначніших астрологічних подій року – вхід Сонця та Плутона у Водолії. Для вас це означає вашу силу впливу та вашу здатність продемонструвати себе та поділитися зі світом.

Телець

Читайте також: Жінки цих знаків Зодіаку будуть заручені у 2024 році

Січень стане для вас місяцем безмежних досліджень. Це буквальне визволення від старого, щоб звільнити місце для нового. Отже, дайте собі свободу рухатися вперед по дорозі, не прив'язуючи себе до будь-яких жорстких планів, де немає місця для вашої гнучкості. Це унікальне вікно для експериментів, шанс кинути виклик вашим упередженим уявленням про світ. Вихід за межі звичного на деякий час може відчинити двері для вражень, які викличуть у вас трепет.

Близнюки

Якщо ви думаєте, що просто мандрувати поверхнею достатньо, подумайте двічі; Планетарний танець Козерога у зоні трансформації тягне вас у тінь. Отже, якщо спілкування здається вам менш привабливим, спишіть на космічний цирк. Цей період дає потужний імпульс для занурення у свою потаємну сутність, розкриття нових оповідань та видінь. Коли Повний місяць прикрашає Лева 26-го числа, воно служить каталізатором для досягнення ваших цілей першого кварталу, озброюючи вас інструментами для втілення їх у життя.

Рак

Читайте також: Ці три знаки Зодіаку возз'єднаються зі старим коханням у 2024 році

Ваша зона відносин ніколи не була такою завантаженою. Прийміть спонтанність, оскільки цей місяць спеціально створено для співпраці — вивчення партнерських відносин, які можуть пролити світло на ті частини вас, яких ви не хотіли ділитися. Творчі союзники з правильною взаємодією можуть не тільки уточнити ваші плани, але й виступити в ролі підтримки, якої прагнула ваша внутрішня дитина.

Лев

Ми всі схильні приділяти більше уваги своєму здоров'ю у січні й, як правило, знижувати його до кінця місяця, але цього місяця ви будете зосереджені на своєму здоров'ї та балансі роботи. Особливо коли Марс 5-го числа переходить на знак Козерога. Якщо торік ви відчули себе вигорілим, зараз саме час застосувати практичний підхід до створення необхідних кордонів, щоб вам не доводилося повторювати токсичні шаблони.

Діва

Читайте також: «Володар перснів»: який ти персонаж за знаком Зодіаку

Відкрийте для себе романтичні способи привнести романтику у свій день, оскільки ваш дім творчості та побачень наповнюється яскравою свіжою енергією, нагадуючи вам, що вам час залізти в сумку піднесеного життя. Будь то побалувати себе букетом квітів або зупинитися, щоб насолодитися ранковим співом птахів, ці маленькі паузи дають нову оцінку дару життя.

Терези

Кажуть будинок там, де серце, і це ідеальний момент, щоб відкрити для себе почуття приналежності. Майбутній Повний місяць у Леві 26-го числа знаменує собою можливість познайомитися з новими особами та зміцнити вашу відданість суспільству. Незалежно від того, чи ви присвячуєте час волонтерству в місцевому громадському центрі або пропонуєте допомогу нужденному, прийміть безкорисливу мотивацію і станьте свідком справді корисного характеру цих дій.

Скорпіон

Читайте також: Східний гороскоп 2024 року для всіх знаків зодіаку – що підготував Дракон

Приготуйтеся до вихору ідей і планів, що проносяться у вас в голові й закладають основу для вашої пригоди щодо побудови світу у 2024 році. Не чекайте, поки щось прийде до вас, тому швидко дійте відповідно до нових натхнень, які ви спрямовуватимете з кожною хвилиною. Зустрітися з всесвіту на півдорозі й вживіть активних заходів, щоб реалізувати свою безмежну уяву в реальному часі. Все, що вам потрібно робити, це стежити за своїм творчим пульсом, щоб не потрапити до пастки сумнівів у кожному своєму кроці. Або створюйте оповідання, що викликають страх, які спираються на вигадку, а не на правду.

Стрілець

Ваші цінності та принципи будуть у центрі уваги цього місяця, закликаючи вас залишатися стійкими у своїх переконаннях, навіть коли ви стикаєтеся з привабливими пропозиціями, які не відповідають вашому ідеалу. З усіх знаків зодіаку ви більше, ніж будь-хто інший, надаєте великого значення життю в гармонії зі своєю власною філософією, і зараз дуже важливо не відступати.

Козеріг

Читайте також: Треба тільки захотіти та гроші потечуть рікою: знаки Зодіаку, які розбагатіють у 2024 році

Тепер, коли ретроградний Меркурій підійшов до передостаннього кінця, ви, ймовірно, виявили, що ваші робочі звички і навіть сімейне життя потребують зміни. Отже, у перші два тижні січня поставте собі питання: «Які нові корективи в робочому житті я можу внести, щоб моє повсякденне життя протікало гладкіше?». У міру вашого зростання та розвитку ваш спосіб життя також повинен адаптуватися до того, де ви розширюєтеся та розширюєтеся. Місяць, коли ви знаходитесь в центрі всього, і визнання приходить разом із пакетом. А Молодий місяць у Козерозі, що прикрашає ваш домашній знак 11-го числа, відкриває нові двері впевненості.

Водолій

Для досягнення оптимальних результатів приділіть пріоритетну увагу дотриманню своїх кордонів та використовуйте силу сказати «ні». Меркурій, Венера, Марс і навіть Молодий місяць розкриваються на рівні душі між 5-м і 23-м числами. Ваше майбутнє "я" подякує вам за те, що ви включили свій телефон і щоденник у "режим не турбувати", щоб ви могли підготуватися до входу в метафоричну печеру. Простір глибоких метаморфоз, де відволікаючі чинники навмисно заховані. Ставтеся до цього часу так, ніби ви були замкнені в кімнаті художника, маючи тільки фарби й полотно, щоб зайняти себе.

Риби

Читайте також: Січневий Вовчий Місяць принесе інтенсивні зміни у 2024 році

Минулого року ви знаходилися в процесі кристалізації своїх незліченних особистостей і відкриття того, хто ви є насправді. Сатурн у Рибах був мудрим учителем, який допомагав вам досягти нового рівня внутрішньої сили та глибшого розуміння ваших переконань і того, як кожне з них досі спрямовувало ваше життя. Коли ви вступаєте в новий рік, Меркурій, Марс, Венера і Молодий місяць накопичуються у вашому будинку майбутніх видінь, закликаючи вас реалізувати свої мрійливі амбіції.