Сьогодні 1 грудня 2023 - перший день Зими й не перший день неприємностей для деяких знаків Зодіаку. Щоб дізнатися про це детальніше, пропонуємо прочитати свій точний гороскоп на 1 грудня.

Читайте також: Гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 1 грудня і передбачила, що на деяких знаків Зодіаку чекає важкий день.

Що нам підготувала астрологія? Щоб дізнатися про свій гороскоп на сьогодні, читайте далі статтю. У ній не тільки астропрогноз, а й поради, як зробити свій день кращим!

Гороскоп на 1 грудня 2023 / Источник: freepik.com


Гороскоп на день 1 грудня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Любовний гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 1 грудня для Овна

Коли справа доходить до вашого особистого життя, все гаразд. Якщо ви самотні, ви чудово проводите час, фліртуючи з людьми та знайомлячись із людьми. Ви почуваєтеся добре. Однак знак Риб може сьогодні вас напружити.

Читайте також: Везунчики грудня 2023 по гороскопу: ТОП знаків

Гороскоп на 1 грудня для Тельця

Постарайтеся бути продуктивнішим сьогодні. Винагородіть себе короткою поїздкою та займіться самоаналізом. Сьогодні вам трохи пощастить, коли справа стосується грошей. Однак не варто грати на велику суму грошей.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на грудень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 1 грудня для Близнюків

Сьогодні не найкращий день, коли справа стосується фінансів. Вам потрібно сплатити деякі рахунки, а також деякі кредити (або іпотеку). Тримайтеся подалі від продуктів із високим вмістом холестерину, тому що ваше слабке місце – шлунок. Сьогодні ви можете відчути погано, якщо з'їсте занадто багато фаст-фуду.

Читайте також: Схуднути до Нового року за місяць: ТОП порад дієтологів

Гороскоп на 1 грудня для Раку

Є людина, яка вам подобається вже досить давно. Наберіться впевненості, щоб наблизитись до нього. У прийнятих знаків може виникнути невелика сварка зі своїм партнером.

Читайте також: Найвдаліший день у грудні 2023 року для кожного знака Зодіаку

Гороскоп на 1 грудня для Лева

Оскільки Юпітер посилає вам гарну енергію, ви почуваєтеся дуже щасливим і відчуваєте, що Всесвіт захищає вас. У фінансовому відношенні у вас все добре, але ви могли б досягти набагато більшого. Навіть якщо ви думаєте, що не можете, знайте, що ви можете це зробити! Це просто вимагає сміливості, організованості та самодисципліни.

Читайте також: Новий і повний Місяць у грудні 2023 року: дати та як впливає

Гороскоп на 1 грудня для Діви

Ви здорові, як ніколи! Ви виглядаєте і почуваєте себе добре, хоча відчуваєте, що у повітрі витає деяка напруга. Знайдіть спосіб позбутися стресу.

Читайте також: Різдвяні ярмарки в Європі: особливості, новинки 2023

Гороскоп на 1 грудня для Терезів

Вам не слід турбуватися про ситуації, які ви не можете контролювати. З Плутоном, планетою, яка керує тим, де ви почуваєтеся безсилим, випромінюючи енергію, ви легко відчуєте себе пригніченим.

Читайте також: Великі зміни чекають 4 знаки зодіаку напередодні кінця року

Гороскоп на 1 грудня для Скорпіона

Скорпіони, які зовсім недавно розірвали стосунки, сьогодні почуватимуться добре і відпочили. Самотнє життя піде вам на користь. Оскільки Юпітер надсилає хороші вібрації, вам сьогодні пощастить. Вашими щасливими числами будуть 8, 42, 69 та 64.

Читайте також: Как будем отдыхать на НГ и Рождество 2024

Гороскоп на 1 грудня для Стрільця

Було б дуже добре для вас та вашої кар'єри, якби ви більше спілкувалися на роботі. Таким чином, ви фактично налагоджуєте контакти та створюєте нові контакти. Вашими щасливими квітами сьогодні будуть бірюзовий та фіолетовий. Випробуйте удачу в азартній грі.

Читайте також: Новоюліанський календар: коли відзначаємо свята по-новому

Гороскоп на 1 грудня для Козерога

Сьогодні ви почуватиметеся добре. Додаткова енергія, яка у вас з'явиться сьогодні, стане вам у пригоді. Сьогодні ви можете подвоїти свій режим тренувань.

Читайте також: Магнітні бурі у грудні 2023: календар, як пережити

Гороскоп на 1 грудня для Водолія

Сьогодні у вас настрій поспілкуватись! Зателефонуйте або напишіть комусь, кого ви давно не бачили, і дізнайтеся, чи не хочуть випити з вами. Якщо ви самотні, до вас може підійти дуже розумний і кумедний Телець, і ви цього зовсім не очікуєте. Знаки Рака сьогодні можуть бути дуже ревнивими коханцями.

Читайте також: Зимові канікули 2024: як відпочиватимуть діти

Гороскоп на 1 грудня для Риб

На роботі ви стабільно прогресуєте. Можливо, це трохи повільно, але прогрес є прогресом. У фінансовому плані у вас все гаразд. Однак жити від зарплати до зарплати – це не спосіб жити.