У деяких, здається, є вроджена здатність вдумливо вибирати ідеальний подарунок, який одночасно значимий, дивовижний і корисний, тоді як решта з нас у повній розгубленості, доки годинник цокає. І причина цього інстинктивного таланту – чи його відсутності – насправді може бути записана у зірках.

Читайте також: Що дарувати на рік Зеленого Дерев'яного Дракона: ідеї подарунків

Вважається, що в астрології наші унікальні космічні відбитки пальців та архетипи, що відповідають моменту нашого народження, формують нашу особистість, визначають наші сильні та слабкі сторони й навіть пророкують наш життєвий шлях. Тому не дивно, що наш знак зодіаку може впливати на такі речі, як дарування подарунків у святкові дні.


ТОП-3 знаки Зодіаку, які дарують класні подарунки на свята


Вдумливий, гуманний Водолій

Якщо ви отримуєте святковий подарунок від Водолія, ви можете очікувати на щось унікальне, першокласне і щедре. Водолії гуманні й знаходять глибоке почуття мети, допомагаючи іншим. Тому коли справа доходить до подарунків, вони навряд чи стримуватимуться. Якщо вони помітили у вашому житті недолік, вони тактовно запропонують ідеальне рішення.

Дбайливий та співчутливий Рак

Читайте також: Що не можна дарувати на рік Дракона: ТОП антиподарунків на думку астрологів

Це не вимагає особливих пояснень, але материнська, дбайлива енергія Рака, зі зрозумілих причин, проявляється сильно, коли справа доходить до подарунків. Раки — дбайливі вихователі, і цілком природно почуватися як удома у присутності серцевого краба. Ймовірно, ви можете очікувати від Рака у своєму житті затишного, втішного подарунка, такого як гарна ковдра, затишні тапочки або продуманий домашній декор. Цей знак інстинктивно розуміє, що заспокоює душу і важливість домашнього вогнища.

Інтуїтивні та творчі Риби

Глибоко проникливий і творчий цей мінливий водний знак, швидше за все, знає, що торкнеться струни вашого серця. Святковий подарунок від такого чутливого знака, як Риби, не потрапить до списку подарунків, що найбільше продаються, а буде чимось унікальним, створеним вручну — швидше за все, ними. Художники й поети зодіаку Риби мають мрійливий характер, який дає їм потойбічний талант до творчості.