15 листопада під час транзиту Меркурія в секстилі з Венерою ми швидкі в словах і люблячи у своїх намірах. Нам пощастило в коханні, тому що ми вміємо перетворити фразу на щось романтичне та чарівне.


Три знаки зодіаку, яким найбільше пощастить у коханні 15 листопада 2023 року


Рак

Читайте також: Який ви персонаж «Сутінків» за знаком зодіаку

Ви знаєте, що сказати, щоб отримати відповідь, яка зробить вашого партнера найщасливішою людиною. Можуть бути моменти, коли ви не наважуєтесь сказати своїй другій половинці, що саме ви до неї відчуваєте, але цього дня, 15 листопада 2023 року, ви не пошкодуєте таких слів. Ви ретельно підбираєте найчудовіші слова і без вагань кажете їх — ви приносите задоволення.

Таких днів небагато, і вони рідкісні, оскільки у вашому житті не так багато днів, коли все, що вам хочеться, — це приємні розмови зі своїм романтичним партнером. Однак під час транзиту Меркурія в секстилі Венери ви виявите, що життя занадто коротке, щоб робити щось менше, ніж це.

Терези

Читайте також: Чорна п'ятниця 2023 року: знаки Зодіаку, які не можуть встояти перед імпульсивною покупкою

15 листопада 2023 року дозволить вам побачити, що настав час зіграти роль доброї людини, оскільки ви відчуваєте, що останнім часом дійсно дуже багато показали свою іншу сторону. Правда в тому, що ви дійсно хороша людина, але іноді ви дозволяєте життя взяти над вами верх, і коли воно стосується вас, ви схильні зводити стіни і поводитися холодно. Ви бачили, як така поведінка ранить вашого романтичного партнера, і він остання людина у світі, якому ви хочете заподіяти біль. Чесно кажучи, ви справді не хочете нікому завдати шкоди.

Сьогоднішній день дає вам впевненість у тому, що ви зможете просто піти на це, виявивши доброту та любов до свого партнера. Він також цього заслуговує; ця людина багато працює, і йому не завадила б додаткова порція ніжності, що підтримує. Саме для цього ви тут сьогодні, Терези, і оскільки на небі знаходиться секстиль Меркурія з Венерою, ви не проти проявити всю силу своєї люблячої доброти. Ваш партнер буде хихикати від захоплення від цієї ідеї.

Водолій

Читайте також: ТОП-4 найталановитіші знаки Зодіаку в астрології

Бувають дні, коли вам здається, що ви не довіряєте жодної речі у всьому світі. Крім того, бувають такі дні, як 15 листопада 2023 року, коли здається, що все у світі добре, і ви почуваєтеся у максимальній безпеці та захищеності. Коли ви почуваєтеся в безпеці і знаєте, що у людей у вашому житті все добре, ви почуваєтеся досить вільним, щоб принести ще більше позитивної енергії.

Між вами та вашим партнером виникає стан взаємної довіри. Хоча ця довіра завжди є, немає нічого злочинного в тому, щоб її посилити. Ваш підхід до слова працює не тому, що ви талановиті (а це так), а тому, що ви щирі. Ваші слова відображають те, що насправді відбувається у вашому серці, і це чудово.