Деякі можуть переглянути «Сутінки» і знову захотіти, щоб у них був вампір як партнер, тоді як іншим може здатися, що деякі сцени надто банальні. У будь-якому випадку повторне знайомство з «Сутінками» та її персонажами може бути дуже цікавим. Один цікавий спосіб проаналізувати персонажів – через призму 12 знаків зодіаку.

Сага "Сумерки": кто ты по гороскопу / Источник: постер к фильму

Читайте також: Білосніжка, Попелюшка чи Мулан: хто ти з Disney за знаком Зодіаку

Овен: Аро

Вогненний Овен любить командувати й часто обіймає керівні посади. Тому не дивно, що ми віднесли Овна до єдиного та неповторного Аро – одного з лідерів Вольтурі, найбільшого клану вампірів у світі. Звичайно, він може бути найкращим прикладом Овна, який піддався своїм темним рисам, а не всебічно розвиненому.

Телець: Джейкоб

Знову і знову в сазі "Сутінки" Джейкоб Блек доводить, що він вірний друг, особливо Беллі. Він не тільки був поряд з нею емоційно, коли вона була в глибокій депресії після відходу Едварда, але також щосили намагався захистити її фізично, коли на її шляху виникла небезпека. І хоча Белла зрештою обрала іншого, Джейкоб все одно її підтримав, як і будь-який Телець.

Земний знак Телець відомий своєю відданістю і може навіть бути одним із найнадійніших знаків, який буде поруч із вами, незважаючи ні на що. Хоча часом вони можуть бути наполегливими, вони можуть бути неймовірно наполегливими й підуть на край землі заради тих, кого люблять.

Читайте також: 12 лет спустя: Как изменились актеры фильма "Сумерки"

Близнюки: Джаспер

Перш ніж стати вампіром, Джаспер зміг використати свою природну харизму, щоб піднятися кар'єрними сходами в армії. Пізніше в серіалі вампір Джаспер відомий своєю особливою здатністю вловлювати емоції оточуючих та маніпулювати ними. Якщо це не схоже на межу Близнюків, то що? Підковані у спілкуванні Близнюки можуть бути дуже привабливими та виявляти нескінченний інтерес до інших, що робить їх соціальними метеликами, які є експертами у спілкуванні як з близькими друзями, так і з незнайомцями.

Рак: Карлайл Каллен

Дбайливі та орієнтовані на сім'ю, Раки, мабуть, можуть ідентифікувати себе з Карлайлом Калленом. Глава клану Калленів, мета життя яких — турбота про свою сім'ю та її захист. Його глибока турбота про емоції інших також наголошується на тому факті, що в молодому віці він вирішив не пити людську кров.

Читайте також: Кар'єра з гороскопу: яка професія підходить вашому знаку зодіаку

Лев: Розалі

Розалі відома своєю красою і не боїться бути самою собою, тому цілком логічно, що Лев, який командує загальною увагою, знайде у неї найбільший відгук. Протягом усього серіалу «Сутінки» Розалі ніколи не боїться висловлювати свою думку. Крім того, як і запальний Лев, Розалі зізнається, що була трохи егоцентричною та поглиненою своєю красою протягом свого людського життя. Навіть ставши вампіром, ці речі, як і раніше, важливі для неї, що помітно, коли вона починає ревнувати до Белли й не розуміє, чому Едвард закохався в Беллу.

Діва: Белла Свон

Перебуваючи в центрі всього, Беллі доводиться багато що вирішувати протягом усього серіалу. Однак це не зупиняє її рішучість та вперту здатність боротися за те, чого вона хоче. Мало того, Белла дозволяє своїй цікавості та рішучості займати місця, куди дехто може боятися йти, особливо коли справа стосується таких речей, як побачення з вампіром або навіть зрештою стати ним. Хоча спочатку на Беллу може бути важко справити враження, як тільки вона ухвалить рішення, вона зробить все можливе. Коротко кажучи, Белла – втілення земної Діви.

Читайте також: Дієта за гороскопом: яку вибрати всім знакам зодіаку

Терези: Чарлі

Оскільки його дочка зустрічається з вампіром і тусується з перевертнями, Чарлі Свону є над чим подумати. Але найбільше для нього важливо, як поводяться з Беллою і щаслива вона чи ні. Як офіцер поліції, підтримувати закон і підтримувати справедливість — це буквально його робота, але ці погляди відіграють роль у його особистому житті, а також він намагається направити Беллу у напрямі, який допоможе їй бути стабільною та щасливою.

Тому не дивно, що Чарлі буде пов'язаний з Терезами, орієнтованими на справедливість. Люди з цим повітряним знаком надають великого значення балансу та гармонії, а це означає, що вони часто хочуть кращого для інших і повністю готові плисти за течією, якщо це допоможе створити світ.

Скорпіон: Вікторія

Протягом усього серіалу «Сутінки» Вікторія демонструє схильність до помсти, яка може бути властива лише водному знаку Скорпіона. Коли Едвард вбиває її друга Джеймса, вся її увага зосереджена на полюванні за тим, кого він любить, Беллою. Вона вирішує не тільки помститися йому особисто, але й збирає цілу армію новонароджених вампірів, щоб допомогти їй помститися Едварду та решті членів його сім'ї, Калленам. Цей рівень рішучості помститися є візитівкою Скорпіона.

Читайте також: Гороскоп сумісності: яким знакам зодіаку судилося бути разом?

Стрілець: Еммет

Емметт Каллен, друг Розалі Хейл, відомий своєю спортивною статурою та повною енергії. Попри те, що у нього є жахлива та запальна сторона, він також особливо грайливий і безтурботний персонаж у серіалі. Це зіставлення інтенсивності та легкості — чудовий приклад того, що робить вогняний знак Стрільця таким унікальним та цікавим. Стрілець може бути неймовірно забавним, або дуже грубим. У будь-якому випадку Стрілець, як відомо, надзвичайно чесний, незважаючи ні на що.

Козеріг: Едвард Каллен

Едвард рішучий і стриманий; поєднання цих якостей з його мотивацією захистити Беллу робить його втіленням цілеспрямованого Козерога. Хоча він не завжди може показувати свої емоції, він прагне забезпечити її безпеку за всяку ціну. Навіть якщо це означає відсунути свої пригнічені почуття убік і відірватися від неї. Зрештою, він дбає, що краще для інших, і не роздумує двічі, коли справа доходить до того, щоб поставити їх вище за себе. І хоча Козероги який завжди висловлюють свої романтичні почуття цілком очевидним чином, це отже, що вони нерозважливі чи знаходять безліч способів виявити свою турботу.

Читайте також: Кіно за знаками зодіаку: що люблять переглядати на дозвіллі всі від Овнів до Риб

Водолій: Еліс

Еліс наскрізь провидиця, і саме тому вона явно пов'язана з повітряним знаком Водолія. Особливі здібності Аліси дозволяють їй бачити майбутнє, а серед знаків зодіаку Водолій, безперечно, один із найдалекоглядніших. Еліс сповнена енергії та оптимізму і любить дивитися на речі зі світлого боку, хоча іноді їй доводиться боротися з поганими передчуттями щодо того, що чекає на неї та її сім'ю попереду.

Риби: Ренесмі

Будучи наполовину вампіром, Ренесмі має здатність пробивати ментальні щити, а також трансмутувати думки інших, просто торкаючись до них. Цей рівень інтелекту та чутливості ідеально поєднується з глибоким емоційним інтелектом та співчуттям Риб. Чутливість до критики чи почуття нерозуміння ніколи не заважає їм бути добрими чи брати до уваги інших.