Зважаючи на все, ваш знак зодіаку, енергія та аура переплітаються один з одним — чому б не знайти дизайнерський лейбл, який підійде цьому тріо? Читайте далі, щоб дізнатися, який дизайнерський бренд ви втілюєте відповідно до свого знаку зодіаку!

GIVENCHY – ОВЕН

Читайте також: Фінансовий гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Перший знак Зодіаку, Овни, є першопрохідниками. Пристрасний та незалежний, Овен ніколи не зробить щось тільки тому, що це роблять усі інші. Ось чому ваш дизайнерський будинок – «Givenchy». Підкресліть свою автентичність парою шкіряних сандалів Clara від Givenchy та прокладайте собі шлях крізь день! Порада за стилем: він чудово виглядає в сонячний день, поєднуйте його зі шкіряною сумкою Pandora, і ви привертатимете до себе загальну увагу!

VERSACE – ТЕЛЕЦЬ

Практичний і працьовитий, Тілець — знак, якого тягне до пристрасті та краси. Донателла Версаче відома й улюблена своєю любов'ю до гостроти та різноманітності. Versace відомий своїми яскравими квітами та екзотичною шкірою. Як і ви, цей бренд не бавиться і виділяється з натовпу. Часто гігант серед чоловіків, Телець вірить у те, що потрібно жити повним життям – з повною шафою Versace!

PRADA – БЛИЗНЮКИ

Читайте також: Гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Знак Близнюків представляє подвійність і баланс. Втілення Їнь та Ян. Яскраві та класичні Близнюки часто поєднують у собі дві різні особистості в одній чудовій упаковці Prada! Близнюки, здатні створювати як консервативний, так і різкий образ, – це ідеальний настрій Prada. Дізнайтесь більше про свій бренд Spirit, прочитавши про ціни на Prada в Південній Африці.

CHANEL – РАК

Подібно до Коко Шанель, Раки глибоко інтуїтивні й сентиментальні. Це помітно у кожному виробі Chanel, особливо у сумках, клатчах та сумках з клапанами. Знак належить до стихії Води та керується емоціями та серцем. Ракам часто важко зливатися з навколишнім світом, як, наприклад, лакована шкіряна сумка Chanel Blue Boy Bag. Так само Раки схильні спрямовувати цю відірваність у своє мистецтво та проєкти – і це чудово для всіх нас. Раки — законодавці моди, і коли тренд зустрічається з розкішними речами Chanel, відбувається чаклунство.

YVES SAINT LAURENT – ЛЕВ

Читайте також: Любовний гороскоп на листопад 2023 року для всіх знаків зодіаку

Невипадково Лева представляють бренд YSL. Цей знак асоціюється з впевненістю, силою та амбіціями. Люди, народжені під знаком Лева, є вродженими лідерами. Оскільки це їхній щасливий космічний колір, Леви добре поєднуються із золотом. Так що доповніть свого внутрішнього Лева чудовими туфлями із замші d'Orsay або замшевими туфлями Eddie Leopard (або обома) – і ви готові до величі!

HERMÈS – ДІВА

Hermès, один із найтрендовіших люксових брендів, є ідеальним брендом для знаку зодіаку, який відомий своєю одержимістю досконалістю. Діви очікують від себе досконалості. Вони часто трудоголіки, але, як і всі ми, їх надихає краса. Вони процвітають, коли все в їхньому житті виглядає гідним. Отже, якщо вам потрібно розташувати до Дів гарну сторону - купіть їм Hermès Birkin або портфель.

DOLCE & GABBANA – ТЕРЕЗИ

Читайте також: Місячний календар на листопад 2023: фази Місяця, дні молодика та повні

Люди, народжені під знаком Терезів, миролюбні, справедливі й демонструють здібності до мистецтва. Для них партнерство також дуже важливе. Ваги часто зачаровуються балансом та симетрією; ви, швидше за все, знайдете мінімалістське взуття, таке як Sock Knee High Boot, і чимало відповідних чорних сумочок! Щоб додати яскравих фарб, Терези будуть дотримуватися відтінків сірого або повністю використовувати жовтий колір.

BURBERRY – СКОРПІОН

Народжені Скорпіоном — пристрасні та наполегливі люди. Це цілеспрямовані та рішучі люди. Скорпіони процвітають у починаннях, які потребують дослідження, розуміння та зосередженості, та їх зацікавлює чарівність минулого. Скорпіони, що тяжіють до вінтажу та класики, за своєю природою належать до Burberry! Розкішний будинок Burberry, заснований у 1856 році, відображає чітко британський настрій.

BALENCIAGA – СТРІЛЕЦЬ

Читайте також: Гороскоп сумісності: яким знакам зодіаку судилося бути разом?

Цікавий і енергійний, Стрілець — один із найбільших мандрівників серед усіх знаків зодіаку. Їхня цікавість і жага до життя штовхають їх мандрувати світом у пошуках сенсу життя. Ось чому Balenciaga так добре підходить Стрільцю. Наразі бренд пропонує все: від зухвалих кросівок до розкішних сумок, а також має магазини по всьому світу. Залишайтеся вірним мандрівнику всередині себе з кількома кросівками Balenciaga Race Runner і ефектною коричневою міською мотоциклетною сумкою з овечої шкіри.

LOUIS VUITTON – КОЗЕРІГ

Козеріг — знак, що втілює традиції, незалежність та силу. Louis Vuitton – один із найвідоміших та найуспішніших будинків моди у світі. Одна з улюблених речей Luxity LV зараз - Empreinte Studded Montaigne MM Platine. Сумка прикрашена монограмою із заклепками; Верхні ручки з катаної шкіри з матовими срібними ланками! У кожного Козерога має бути хоч би пара речей LV Monogram.

GUCCI – ВОДОЛІЙ

Читайте також: Везунчики місяця по гороскопу: прогноз на листопад 2023 року

Як і Gucci, модниці-Водолії мають яскраву індивідуальність. Особистість бренду відображається у його клієнтах; еклектичний, сучасний та романтичний. Обом подобається ідея стильно розбити стелю. Обидва хочуть виділитися з юрби, і вони це роблять! Хоча вони можуть бути серйозними та аналітичними, Водолії спілкуються новаторською та сміливо, особливо один з одним. Тому речі Gucci – обов'язковий атрибут ідеального гардероба Водолія. Щоб підкреслити образ цього чудового бренду, поєднуйте справжню сумку Tonal Blue Python Galaxy із чорними замшевими сандалями з телячої шкіри!

FENDI – РИБИ

Модниці-Риби, як правило, є джерелом комфорту та стабільності в житті тих, кому пощастило опинитися в їхній присутності. Також відомо, що вони найбільш терпимі до всіх знаків зодіаку. Ця суміш мудрості та творчості робить Fendi найкращою подругою Риб! Земляні речі Fendi апелюють до вашого традиційного розуміння. Червоні та рожеві тканини та візерунки приваблюють у вас творчу дику дитину. У вашому гардеробі представлені обидві сторони, і ви герой у дизайнерському плащі!