29 вересня 2023 - день бажань для деяких знаків зодіаку. Щоб дізнатися про це детальніше, пропонуємо прочитати свій точний гороскоп на 29 вересня. Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 29 вересня і передбачила, що деякі знаки зодіаку зможуть спланувати своє майбутнє і почати йти до мети.


Гороскоп на день 29 вересня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 29 вересня для Овна

Коли виникає конфлікт, це означає, що треба робити щось. Розв'язуйте проблеми разом, у команді. Самотні знаки Овна уживуться зі знаками повітря та землі, отримають багато енергії та любові від них.

Читайте також: Місячний календар на вересень 2023 року: дати молодика та повного місяця

Гороскоп на 29 вересня для Тельця

Числа 83, 29, 18 і 44 – ваші щасливі числа на сьогодні. Юпітер посилає хорошу енергію. Можливо, сьогодні вам доведеться позичити гроші другові. На роботі ви почуватиметеся цілеспрямованим та натхненним. Робіть нотатки про те, що ваш керівник говорить про вашу роботу.

Читайте також: Любовний гороскоп на вересень 2023: на кого чекає заміжжя, а на кого розставання

Гороскоп на 29 вересня для Близнюків

Замість того щоб їсти оброблену та жирну їжу, для вашого тіла буде корисно харчуватися здоровою та поживною їжею. Якщо у вас проблеми зі сном, спробуйте послухати подкаст.

Гороскоп на 29 вересня для Раку

Ваша сім'я знає, що ви дуже емоційна і любляча людина. Намагайтеся бути більш відкритими з великою кількістю людей про цю вашу сторону. Покладіть його на полицю і прийміть критику, і вам пощастить.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 29 вересня для Лева

Час дотримуватися цього вікового правила відсутності сексу, політики та релігії у розмові – сьогодні це простіше як у коханні, так і у соціальних взаємодіях.

Гороскоп на 29 вересня для Діви

Зараз ви більш уразливі до застуди, тому мийте руки, уникайте інших і приймайте вітамін D, цинк та багато фруктових соків.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на вересень 2023 року — на які знаки зодіаку чекає бідність

Гороскоп на 29 вересня для Терезів

Ви швидко висловлюєте свою думку, але також швидко приймаєте на свій рахунок, коли люди не згодні, сприйнятливіші до емоційних реакцій інших людей.

Читайте також: Магнітні бурі у вересні 2023: коли, як пережити

Гороскоп на 29 вересня для Скорпіона

Іноді ви можете бути надто жорстким. Вам не дуже подобається показувати свої емоції, але бувають моменти спокою та чесності, і тоді з вас просто починає витікати пристрасть.

Читайте також: Головні везунчики місяця: астрологічний прогноз

Гороскоп на 29 вересня для Стрільця

Ви здорові, але вашим слабким місцем сьогодні буде шлунок. Будьте обережні з тим, що ви їсте, і якщо ви відчуваєте сильний біль у животі, негайно зверніться до лікаря!

Гороскоп на 29 вересня для Козерога

Вам доведеться мати справу із сильними емоціями оточуючих. Ви можете впоратися з цим, пам'ятайте про це! Ви часто думаєте про своє дитинство, Козеріг. Можливо, тому, що ви відчуваєте, що це був найщасливіший чи найважчий для вас час.

Читайте також: Ретроградність планет у вересні 2023 року: небезпечні дати

Гороскоп на 29 вересня для Водолія

Можливо, стосунки із вашим партнером стали напруженими. Використовуйте сьогодні, щоб охолонути та відновити сили. Якщо ви самотні, потенційний любовний інтерес у додатку для знайомств може виявитися саме тим.

Гороскоп на 29 вересня для Риб

Вашими щасливими числами будуть 89, 10, 20 та 64. На вас чекає великий успіх у суспільстві. Оскільки ви любите важку роботу, організованість і структурованість, ви дуже легко зазнаєте ще більшого стресу.