Астролог Сьюзен Тейлор підготувала гороскоп для всіх знаків зодіаку 28 вересня і розповіла, що чекає деяких знаків зодіаку.


Гороскоп на день 28 вересня 2023 року для всіх знаків зодіаку


Читайте також: Гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 28 вересня для Овна

Ревнощі витатиме в повітрі. Ви не просто ревнуєте, але у вас є підозра, що ваш партнер змінює вас. Самотні знаки будуть почуватися поруч зі знаками Тельця.

Читайте також: Місячний календар на вересень 2023 року: дати молодика та повного місяця

Гороскоп на 28 вересня для Тельця

Знаки Тельця проведуть чудовий день зі своїм партнером. Самотні знаки Тельця можуть думати про когось, з ким вони колись зустрічалися або до кого відчували почуття.

Читайте також: Любовний гороскоп на вересень 2023: на кого чекає заміжжя, а на кого розставання

Гороскоп на 28 вересня для Близнюків

Самотні знаки зазнають тиску, намагаючись знайти когось чи піти на побачення. Не робіть нічого, чого ви хочете робити. Близнюки збираються сперечатися про гроші пізніше того ж дня.

Гороскоп на 28 вересня для Раку

Ви хочете подорожувати, але є лише одна проблема. Ваші документи. Завжди перед поїздкою перевіряйте, чи дійсний ваш паспорт. Числа 8 та 56 будуть сьогодні вашими щасливими числами. Згадайте, де ви їх бачите.

Читайте також: Сприятливі дні для весілля на осінь 2023: коли зірки радять укласти шлюб

Гороскоп на 28 вересня для Лева

Зараз ви цілком задоволені тим, як ідуть справи. Хоча підвищення зарплати завжди може бути корисним. Загалом все йде відмінно, і ви дуже щасливі.

Гороскоп на 28 вересня для Діви

Оскільки за натурою ви трохи незграбні, ймовірно, що в кінці дня у вас з'являться синці й подряпини. На щастя, це не буде серйозним. Насолоджуйтесь відпочинком на свіжому повітрі сьогодні.

Читайте також: Фінансовий гороскоп на вересень 2023 року — на які знаки зодіаку чекає бідність

Гороскоп на 28 вересня для Терезів

Весь день буде сповнений позитивних вражень, позитивних почуттів та позитивних емоцій. Не бійтеся сьогодні знайомитися з новими людьми та поширювати це позитивне почуття навколо.

Читайте також: Магнітні бурі у вересні 2023: коли, як пережити

Гороскоп на 28 вересня для Скорпіона

Перш ніж вирушити будь-куди, обов'язково прочитайте трохи про правила. Не мандруйте без підготовки. Вашими щасливими числами будуть 62, 39, 10, 39 та 43. Не купуйте автомобіль сьогодні.

Читайте також: Головні везунчики місяця: астрологічний прогноз

Гороскоп на 28 вересня для Стрільця

Цілком можливо, що ви маєте серйозну розмову зі своїм начальником. Це може піти будь-якої хвилини. У фінансовому відношенні у вас все гаразд, але вам слід триматися якомога далі від високих витрат.

Гороскоп на 28 вересня для Козерога

Цілком ймовірно, що з вашим здоров'ям в цілому все гаразд, але вам необхідно налагодити режим сну. Саме тому ви менш зосереджені протягом дня.

Читайте також: Ретроградність планет у вересні 2023 року: небезпечні дати

Гороскоп на 28 вересня для Водолія

Члени вашої родини, друзі та близькі захочуть провести сьогодні з вами час. Якщо вам не хочеться взаємодіяти, можна сказати «ні». Намагайтеся більше відповідати своїм почуттям. Якщо вам сумно, дозвольте собі сумувати. Чи не стримуйте свої емоції.

Гороскоп на 28 вересня для Риб

Фізичні вправи це те, що дуже важливо для вас. Однак останнім часом ви не займалися спортом, і це підірвало вашу впевненість у собі. В іншому ваше здоров'я гаразд. Вам пощастило. Юпітер сьогодні справді дбає про вас.